مهاجرت از طریق استارتاپ چیست؟
مهاجرت از طریق استارتاپ یکی از رایجترین روشهای مهاجرت است. این روش جزء زیرمجموعههای سرمایهگذاری در خارج است و از کارآفرینان حمایت میکند. برای مهاجرت و راهاندازی استارتاپ در خارج، باید شرایط دریافت ویزای استارتاپ را داشته باشید:
- ارائه بیزینس پلن: داشتن یک طرح بیزینسی جامع شامل اهمیت استارتاپ، بازار هدف، چشمانداز رشد و پیشبینیهای مالی طرح در آینده
- اثبات تمکن مالی: داشتن بودجه مالی کافی بهاندازه ارزش طرح و اثبات توانایی کارآفرین برای حمایت مالی از کسبوکار خود در مراحل اولیه
- نوآوری: شما باید یک طرح نوآورانه ارائه دهید که موردتأیید کشور مقصد باشد.
- دارا بودن مزایای اقتصادی: طرح استارتاپی شما باید برای کشور میزبان مزایای اقتصادی همچون ایجاد اشتغال پایدار، جذب سرمایهگذار، انتقال فناوری یا تقویت صنایع محلی را به دنبال داشته باشد.
- ارزیابی طرح: پشتسرگذاشتن مراحل بررسی و ارزیابی دقیق طرح شامل مصاحبه، بررسی پیشینه، ارزیابی صلاحیتها و تجربه کارآفرین
- پشتیبانی طرح: پشتیبانی قوی از طریق همکاری با نهادهای محلی، مراکز رشد، انکوباتورها و دانشگاهها.
- ارائه مدارک و رعایت قوانین: متقاضیان ویزای استارتاپ باید مدارک قانونی لازم برای این نوع ویزا را به سفارت ارائه دهند.
- مهارت زبانی: داشتن مهارت زبانی مناسب برای ارتباط مؤثر در محیط کسبوکار و همکاری با شرکا و سهامداران محلی از شرایط مهم بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ است.
شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۷ و پنجشنبه از ساعت 9 الی 13
لیست بهترین کشورها برای مهاجرت استارتاپی
اگر بهدنبال یک فرصت مناسب برای راهاندازی استارتاپ خود در خارج از کشور هستید، انتخاب بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ میتواند تأثیر زیادی در موفقیت شما داشته باشد. برخی کشورها با ارائه برنامههای مهاجرتی خاص، امکانات ویژه و حمایتهای قانونی، شرایط مناسبی را برای رشد و موفقیت استارتاپها ایجاد میکنند.
بهترین مقاصد برای استارتاپ ویزا، کشورهایی هستند که با ارائه برنامههای مهاجرتی مناسب، زیرساختهای پیشرفته و پشتیبانیها، فرصتهای ارزشمندی را برای کارآفرینان فراهم میکنند. در ادامه کشورهای ارائهدهندهی ویزای استارتاپ را معرفی کرده و درباره مزایای دریافت این نوع ویزا در این کشورها صحبت کردهایم:
استارتاپ ویزا کانادا
کانادا یکی از بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ محسوب میشود. با دریافت ویزای استارتاپ کانادا، مجوز اقامت 5 ساله در این کشور صادر میشود. متقاضیان ویزای استارتاپ کانادا میتوانند با دریافت این ویزا به کار و تحصیل در کانادا بپردازند و پس از گذشت 3 سال، اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کنند. این ویزا فرصت طلایی برای همه واجدین شرایط است که به دنبال اخذ اقامت و مهاجرت به کانادا هستند.
ویزای استارتاپ فنلاند
با دریافت ویزای استارتاپ فنلاند، میتوانید رؤیای خود برای مهاجرت به اروپا را تحقق بخشید. فنلاند بهترین کشور برای استارتاپ در اروپا است و متقاضیان میتوانند فارغ از مدرک تحصیلی و تخصص خود، کسبوکار خود را در این کشور، راهاندازی کنند. متقاضیان ویزای استارتاپ فنلاند میتوانند از حق کار و تحصیل در این کشور بهرهمند شوند و زندگی خود را در کشوری با اقتصادی پویا و درحالرشد، آغاز نمایند. از دیگر مزایای دریافت استارتاپ ویزا فنلاند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بررسی سریع پرونده در بازه زمانی 3 تا 6 ماهه
- عدم نیاز به سرمایه گذاری اولیه برای استارتاپ
- عدم در نظر گرفتن شرایط سنی فرد متقاضی
- بهرهمندی از بیمه درمانی رایگان
- امکان سفر بدون ویزا به تمام کشورهای حوزه شینگن
- دریافت اقامت دو ساله در همان بدو ورود
استارتاپ آلمان
آلمان یکی از بهترین اکوسیستمهای استارتاپی در دنیا را دارد و یکی از بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ محسوب میشود. این کشور با بازارهای گسترده، زیرساختهای پیشرفته و دسترسی به منابع مالی، محیط مناسبی برای رشد استارتاپها فراهم میکند. متقاضیان این نوع ویزا میتوانند پس از گذشت مدت کوتاهی از راهاندازی استارتاپ خود، برای دریافت اقامت دائم و شهروندی آلمان اقدام کنند. این کشور محیط قانونی امن و حمایتی برای استارتاپها فراهم میکند تا بتوانند به بازارهای اروپایی وارد شوند و شبکهسازی گستردهای برای خود ایجاد نمایند.
استارت آپ انگلستان
ویزای استارتاپ انگلستان در کمتر از 6 ماه صادر میشود و یکی از آسانترین روشهای مهاجرتی است. انگلیس با دارابودن اقتصاد قوی و داشتن بازار پویا یک فرصت طلایی را برای کارآفرینان فراهم کرده تا بتوانند با حداقل میزان سرمایه، به این کشور مهاجرت کنند. متقاضیان ویزای استارتاپ انگلستان باید 70 امتیاز از جدول امتیازبندی این ویزا را کسب کنند تا واجد شرایط دریافت ویزا شوند:
شرایط
|
میزان امتیاز
|
---|---|
نوآوری در کسبوکار و ارائه یک طرح تجاری مقیاسپذیر
|
25
|
عدم ایجاد کسبوکار در گذشته در انگلیس
|
25
|
داشتن مهارت زبان انگلیسی در سطح B2
|
10
|
داشتن تمکن مالی
|
10
|
استارت آپ دانمارک
دانمارک نیز جزء بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ محسوب میشود؛ چراکه 6 شهر صنعتی بسیار بزرگ دارد و در میان 39 کشور اروپایی، در جایگاه هفتمین اقتصاد برتر قرار گرفته است. متقاضیان این نوع ویزا میتوانند در دانمارک به کار و تحصیل بپردازند. همچنین امکان همراهی خانواده خود را دارند. با دریافت ویزای استارتاپ دانمارک میتوانید پس از گذشت 9 سال، برای دریافت اقامت دائم خود در این کشور، اقدام نمایید.
استارت آپ شیلی
دریافت ویزای استارتاپ شیلی فرصتی بینظیر برای کارآفرینان فراهم میکند تا کسب وکار خود را در این کشور پویا و درحالرشد راهاندازی کنند. درحالحاضر دولت شیلی تسهیلات متعددی را برای کارآفرینان در نظر گرفته است تا شرایط رشد و موفقیت برای استارتاپها فراهم شود. شیلی یکی از قویترین اقتصادهای آمریکای لاتین را دارد؛ به همین دلیل کارآفرینان میتوانند به سهولت و بدون نیاز به سرمایه اولیه هنگفت، در این کشور مشغول به کار و ایدهپردازی شوند.
استارت آپ هلند
هلند نیز جزء کشورهای ارائهدهندهی ویزای استارتاپ است که یک برنامه مهاجرتی ویژه برای جذب کارآفرینان خلاق و نوآور از سراسر جهان طراحی کرده است. متقاضیان استارتاپ ویزا هلند میتوانند بهمدت یکسال در این کشور اقامت داشته باشند و بیزنس پلن خود را اجرایی کنند.
دریافت این نوع ویزا نیاز به مدرک زبان ندارد و این یکی از ویژگیهای برجسته استارتاپ ویزا هلند است. از طرفی دولت هلند نقش بسیار مهمی در حمایت از کسبوکارهای استارتاپی دارد و حمایتهای مالی گستردهای (تا 75 میلیون یورو) از آنها میکند. از دیگر مزایای دریافت این نوع ویزا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دسترسی مستقیم به بازار اتحادیه اروپا با بیش از 450 میلیون مصرفکننده
- عدم نیاز به سرمایهگذاری بالا برای شروع کسبوکار
- امکان همراه بردن خانواده و اخذ ویزای همراه
- نرخ بالای موفقیت در استارتاپهای هلند (بیش از 90 درصد در سالهای اخیر)
استارت آپ فرانسه
کشور فرانسه نیز جزء بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ طبقهبندی میشود و مزایای گستردهای را برای کارآفرینان فراهم میکند. متقاضیان ویزا استارتاپ فرانسه امکان دسترسی مستقیم به صندوقهای سرمایهگذاری این کشور را دارند و میتوانند از شتابدهندههایی نظیر Ecole 42، حمایت مالی دریافت کنند. علاوه بر این امکان تحصیل رایگان در مدارس و دانشگاههای این کشور برای فرزندانشان فراهم میشود. این افراد فرصت شبکهسازی و ارتباط با کارآفرینان جهانی را پیدا میکنند و میتوانند به بازار اتحادیه اروپا دسترسی داشته باشند.
استارت آپ پرتغال
پرتغال یکی از بهترین مقاصد برای استارتاپ ویزا محسوب میشود؛ زیرا یک اکوسیستم استارتاپی قوی دارد. دولت پرتغال حمایتهای مالی گستردهای از استارتاپها میکند و یک مسیر ساده و ارزان را برای دریافت اقامت متقاضیان این ویزا فراهم کرده است. با دریافت استارتاپ ویزا پرتغال مکان سفر آزادانه به دیگر کشورهای شینگن برای متقاضیان و خانواده آنها فراهم میشود. علاوه بر این برای دریافت این ویزا نیازی به ارائه مدرک زبان نیست. امکان دریافت اقامت دائم و شهروندی پرتغال نیز پس از ۵ سال فراهم میشود.
استارت آپ نیوزلند
نیوزلند مهد استارتاپهای موفق است؛ به همین دلیل سالانه افراد زیادی برای راهاندازی کسبوکار خود به این کشور سفر میکنند. نیوزلند بازاری صادراتی و سودآور دارد و در فهرست بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ قرار میگیرد. متقاضیان ویزا استارتاپ نیوزلند امکان همکاری و مشارکت محدود با شرکتهای معتبر نیوزلندی را دارند و میتوانند استارتاپ خود را در حوزههای متنوعی از جمله کشاورزی، باغداری، جنگلداری، ماهیگیری و دامداری آغاز کنند.
در سالهای اخیر تولید ناخالص داخلی این کشور بهشدت افزایش یافته است. این عامل به اضافه میانگین بالای رشد اقتصادی سالانه و افزایش صادرات در نیوزلند سبب شدهاند تا فرصتهای بینظیری برای کارآفرینان فراهم شود. براساس گزارش PwC، نرخ سرمایهگذاری در نیوزلند به میزان 78 درصد افزایش یافته است. از این میزان، ۴۲ درصد بهطور مستقیم به استارتاپهای فعال در حوزه تکنولوژی اختصاص یافته است.
استارتاپ آمریکا
زمانی که صحبت از بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ به میان میآید، اغلب افراد به ویزای استارتاپ آمریکا اشاره میکنند. آمریکا با دردستداشتن بازارهای بزرگ جهانی، اقتصادی پویا، فرصتهای سرمایهگذاری گسترده و زیرساختهای پیشرفته مقصدی جذاب برای کارآفرینان و استارتاپها است. نرخ مالیات پایین در آمریکا به همراه تولید ناخالص بالا، نرخ تورم پایین و کمبودن نرخ تورم سبب میشوند تا کارآفرینان زیادی این کشور را برای شروع کسبوکار استارتاپی خود انتخاب کنند.
استارت آپ استرالیا
در سالهای اخیر استرالیا بهعنوان بهترین کشور برای استارتاپ شناخته میشود؛ زیرا سیزدهمین اقتصاد بزرگ جهان است. علاوه بر این استرالیاییها دسترسی بسیار خوبی به مسیرهای دریایی و بنادر مدرن دارند و دسترسی آنها به بازارهای آسیایی بسیار راحت است؛ بنابراین اکوسیستم استارتاپی در این کشور، پر رونق است. متقاضیان استارتاپ ویزای استرالیا میتوانند پس از 2 سال اقامت مداوم در این کشور، برای تبدیل اقامت موقت خود به اقامت دائم، اقدام کنند.
استارت آپ ایتالیا
یکی از روشهای محبوب مهاجرت به ایتالیا، دریافت ویزای استارتاپی این کشور است. متقاضیان عزیز برای دریافت این ویزا نیاز به یک طرح تجاری سودآور و نوآورانه و همچنین 50 هزار یورو سرمایه اولیه دارند. با دریافت ویزای استارتاپ ایتالیا، میتوانید همسر، فرزندان زیر ۱۸ سال و حتی والدین تحت تکفل خود را همراه ببرید. همچنین در این کشور شرکتهای انکباتور زیادی هستند که میتوانند سرمایهگذاری لازم را روی بیزنس پلن شما انجام داده و یک فضای مناسب برای شروع کسبوکار فراهم کنند. باتوجهبه این ویژگیها ایتالیا نیز در فهرست بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ قرار میگیرد.
مشاوره رایگان مهاجرتی با ویزموندو
در این مقاله با بهترین کشورهای ارائهدهندهی ویزای استارتاپ آشنا شدید و درباره شرایط و مزایای مهاجرت به این کشورها اطلاعاتی را کسب کردید. حال میتوانید با توجه به شرایط و اهداف خود، مقصد مناسب برای راهاندازی کسبوکار را انتخاب کرده و مسیر موفقیت در دنیای کارآفرینی را آغاز کنید.
اگر میخواهید بهترین مقاصد برای استارتاپ ویزا را متناسب با شرایط خود انتخاب کنید، همین الان با کارشناسان ویزموندو تماس بگیرید و از مشاوره رایگان و تخصصی آنها در این زمینه بهرهمند شوید. تیم ویزموندو با تجربه گسترده در امور مهاجرتی، شما را در انتخاب بهترین کشور برای استارتاپ، آمادهسازی مدارک و طی کردن مراحل قانونی یاری خواهد کرد تا فرآیند مهاجرت شما سریع و بدون دردسر انجام شود.
مشاوره رایگان
روی دکمه زیر کلیک کنید و وقت مشاوره رایگان و تخصصی خود را با کارشناسان ویزموندو رزرو کنید.
سوالات متداول
شرایط لازم برای دریافت ویزای استارتاپ چیست؟
شرایط دریافت این ویزا بسته به کشور مقصد متفاوت است، اما معمولاً شامل داشتن ایده نوآورانه، برنامه کسبوکار مشخص و داشتن تمکن مالیِ لازم برای شروع کسبوکار است.
آیا برای دریافت ویزای استارتاپ نیاز به داشتن سابقه کارآفرینی هست؟
برای بسیاری از کشورها، تنها داشتن یک ایده نوآورانه کافی است، اما در برخی از کشورها داشتن سابقه کارآفرینی امتیاز محسوب میشود. شما متقاضیان عزیز میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه با تیم پشتیبانی ویزموندو تماس بگیرید.
آیا میتوانم پس از دریافت ویزای استارتاپ برای اقامت دائم اقدام کنم؟
بله، در بسیاری از کشورها، پس از مدتی کارآفرینی و راهاندازی کسبوکار، میتوانید برای اقامت دائم درخواست دهید.
چطور میتوانم از مشاوره برای دریافت ویزای استارتاپ استفاده کنم؟
مشاورههای تخصصی برای دریافت ویزای استارتاپ را میتوانید از طریق مؤسسات مشاوره مهاجرتی معتبر مانند ویزموندو دریافت نمایید.