تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟

تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟

بسیاری از متقاضیان نمی‌توانند رویاهای مهاجرتی خود را به دلیل ریجکت و ریفیوز ویزا به واقعیت تبدیل کنند. این امر اشتیاق متقاضیان را کاهش می‌دهد و شانس آنها را برای دریافت ویزا در آینده محدود می‌کند. اغلب در برخی کشورها دیده می‌شود که ریجکت ویزا و ریفیوز ویزا یکسان نیستند. پس تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟ بیایید دقیق‌تر این دو مورد را بررسی کنیم.
تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟
Picture of نویسنده: گروه تحقیقاتی ویزموندو
نویسنده: گروه تحقیقاتی ویزموندو
مدت زمان مطالعه 6 دقیقه می‌باشد
در این مطلب می‌خوانید...

تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا

ریفیوز ویزا به معنای این است که شما در اقدامات یا ارائه اطلاعاتی خاص، خطایی انجام داده‌اید که این خطا در سوابق شما ثبت می‌شود و ممکن است باعث رد درخواست ویزا شود. درحالی‌که ریجکت ویزا به این معنی است که چیزی در درخواست شما ناقص است و باید مدارک خود را دوباره ارسال کنید. نامه‌های ریفیوز ویزا قابل‌تعویض هستند.
 
بااین‌حال، نامه ریجکت ویزا این‌طور نیست. باید به خوبی بدانید که آیا ریجکت، دینای شدن و رفیوز باهم متفاوت هستند؟
آیا سوالی از ما دارید ؟

شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۷ و پنجشنبه از ساعت 9 الی 13

بررسی و تعریف اصطلاح ریفیوز Refused

در ادامه پاسخ به تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟ ابتدا با جزئیات به تعریف اصطلاح ریفیوز می‌پردازیم. عمل امتناع از دسترسی به یک کشور با رد درخواست ویزای متقاضی به‌عنوان ریفیوز ویزا شناخته می‌شود. در صورت روبه‌رو شدن با ریفیوز ویزا، این مسئله نشان‌دهنده است که نتواسته‌اید افسر کنسولی را متقاعد کنید که شما شرایط لازم برای درخواست ویزا را دارا هستید. این مشکل معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که یک درخواست نتواند اطلاعات مهم را توجیه کند یا یک سند مورد نیاز و ضروری را نداشته باشد.
 
اگر متقاضی نتواند نشان دهد که مقدار مورد‌نیاز وجه را در حساب بانکی خود دارد، می‌تواند با ریفیوز ویزا مواجه شود. از دیگر دلایل ریفیوز ویزا می‌توان به ناقص بودن درخواست ویزا، مفقودشدن مدارک و حذف اطلاعات ضروری اشاره کرد.

بررسی و تعریف اصطلاح ریجکت Rejected

در بررسی سوال تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟ نکته دیگر آشنایی با اصطلاحات نامه ریجکت ویزا خواهد بود. ریجکت ویزا به برچسب درخواستی تبدیل می‌شود که پس از نرسیدن به مرحله تصمیم‌گیری به متقاضی بازگردانده می‌شود.
 
در اکثر مواقع، مقامات دلایل ریجکت ویزا را به شما ارائه می‌دهند. دلایل احتمال دارد به شما کمک کند تا در اپلیکیشن‌های بعدی از اشتباه مشابه جلوگیری به‌عمل آورید. اگر توضیح به دلیل مشکلات فنی جزئی در اپلیکیشن باشد، باید دوباره درخواست دهید.
 
اگر درخواست ویزای شما ریجکت شد، به این معنی است که اداره مهاجرت به‌طور کامل درخواست شما را بررسی کرده است و نشان از آن دارد که شما معیارهای لازم برای کلاس ویزای انتخابی را ندارید. دلایل رد می‌تواند شامل تناقض‌های مهم‌تر در اطلاعات ارائه‌شده، بودجه ناکافی برای پوشش هزینه‌های آن‌ها، عدم برآورده‌کردن الزامات بهداشتی یا شواهد ناکافی برای پشتیبانی از درخواست به‌طورکلی باشد.

بررسی و تعریف اصطلاح دینای Denied

احتمالا در هنگام جستجوی پاسخ برای تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟ به مورد دینای ویزا نیز برخورده‌اید. دینای یا ردکامل ویزا یک مورد دلخراش است که ساعت‌ها و تلاش زیادی را صرف دریافت ویزا کنید و بعد از گرفتن آن دینای شود.
 
دلیل دینای ویزا هر چه باشد، نه‌تنها به برنامه‌های شما برای سفر به کشور مقصد پایان می‌دهد، بلکه تاثیر قابل‌توجهی بر برنامه‌های سفر آینده شما دارد. 

تفاوت بین ریجکت، ریفیوز و دی نایل در چیست؟

در ادامه مفاهیم ویزای مهاجرت یا ویزای مسافرت، اگر از خود می‌پرسید تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟ یا آیا ریجکت، دینای شدن و ریفیوز با هم متفاوت هستند؟ پاسخ در ادامه توضیح داده شده است:
 
  • ریفیوز: زمانی که درخواست ویزا به دلایل مختلفی مانند نقص در مدارک، اطلاعات نادرست یا مشکلات دیگر، توسط مقامات مهاجرت ریفیوز می‌شود.
  • ریجکت: برخلاف ریفیوز، ریجکت ویزا می‌تواند نشان‌دهنده شکاف قابل‌توجهی در شرایط متقاضی برای دریافت ویزا باشد.
  • دی‌نایل: زمانی که مقامات مهاجرت به‌صورت کامل درخواست ویزا را رد می‌کنند.

دلایل ردشدن ویزا توسط سفارت

در ادامه لیستی از برخی از رایج‌ترین دلایل ردشدن ویزا برای تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟ آورده شده است تا بتوانید هنگام درخواست ویزا بااحتیاط عمل کنید.

ناهماهنگی در اسناد مسافرتی

اگر پاسپورتی منقضی یا آسیب‌دیده باشد یا پاسپورتی با صفحات خالی ارسال کنید، احتمالا از دریافت ویزا رد شوید.

درخواست با تاخیر

زمانی‌که درخواست دیرهنگام به سفارت ارسال می‌کنید، احتمالا ویزای شما رد می‌شود. در بسیاری از شرایط، سفارت محدودیت‌های زیادی در مورد اینکه چند روز قبل از تاریخ عزیمت می‌توانید درخواست دهید نیز خواهد داشت.

فرم درخواست ناقص است

اگر ستونی را در فرم درخواست خالی گذاشته باشید، درخواست شما رد خواهد شد. هر بخش در فرم درخواست یک سوال اساسی دربر می‌گیرد. حتی اگر سوالی در مورد شما صدق نمی‌کند، فرم از شما می‌خواهد که N/A یا چیز قابل‌قبول دیگری را وارد کنید.

سوابق کیفری

حال که فرق بین ریجکت ویزا و ریفیوز ویزا را می‌دانید، بهتر است در خصوص شرایط داشتن سوابق کیفری نیز اطلاعات داشته باشید. اگر به ارتکاب جرم کیفری محکوم شده‌اید، به‌عنوان یک تهدید برای امنیت کشور مقصد درنظرگرفته می‌شوید. در نتیجه، تقریبا همیشه درخواست شما رد می‌شود. اگر سابقه کیفری پاکی دارید، مشکلی برای گرفتن ویزا نخواهید داشت.
دلایل ردشدن ویزا توسط سفارت

ناهماهنگی اطلاعات

اگر هر یک از اطلاعات فرم درخواست با اطلاعات مندرج در مدارک سفر شما مطابقت نداشته باشد، درخواست شما رد خواهد شد. وقتی افراد به‌سرعت فرم‌ها را پر می‌کنند، این مورد اتفاق می‌افتد. چک کنید که اطلاعات فرم درخواست با اطلاعات موجود در گذرنامه شما همخوانی دارد یا خیر.

آیا می‌توان علیه رد ویزا درخواست تجدیدنظر کرد؟

بعد از آشنایی با تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟ اگر ویزای شما به هر دلیلی رد شد، می‌توانید علیه رد ویزا درخواست تجدیدنظر کنید. برای اطلاعات دقیق‌تر و راهنمایی در مورد اقدامات لازم، پیشنهاد می‌کنیم با مشاوران تیم ویزموندو تماس بگیرید و تجدیدنظر را پیگیر شوید.
 
اگر به هر دلیلی نیاز به تجدیدنظر ویزا و جزئیات بیشتری درباره تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا دارید، تیم ما با دانش کامل از قوانین و مقررات، شما را در این مسیر پیچیده راهنمایی می‌کند. از تجدیدنظرهای موفق گرفته تا مراحل پسابررسی، ما همراه شما خواهیم بود. با مشاوره تخصصی ویزموندو، بهترین تجربه در امور ویزا و مهاجرت را برای خود تجربه کنید.
آیا می‌توان علیه رد ویزا درخواست تجدیدنظر کرد؟

مشاوره تخصصی ویزا با ویزموندو

داشتن درک درستی از تفاوت ریجکت و ریفیوز ویزا چیست؟ برای متقاضیان ویزا ضروری است، زیرا می‌تواند به شما در مدیریت انتظارات و تعیین مسیر مناسب کمک کند. درحالی‌که ریفیوز ویزا می‌تواند به شما اجازه دهد تا مشکلات را برطرف کنید و دوباره درخواست دهید، ریجکتی ویزا می‌تواند مانع جدی‌تری باشد؛ زیرا برخی ریجکتی‌ها شما را از درخواست مجدد منع می‌کند.
 
شما ریجکت شده اید یا رفیوز؟ مشاوره تخصصی با متخصصان مهاجرت ویزموندو می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین شانس را برای به‌دست‌آوردن نتیجه مثبت داشته باشید.

سوالات متداول

کدام کشور بالاترین نرخ رد ویزا را دارد؟

سوئد، فرانسه و نروژ از جمله کشورهایی هستند که بالاترین نرخ رد ویزا را دارند.

بله. درخواست تجدیدنظر باید به کنسولگری که تصمیم به ریجکت ویزا گرفته است، باید ظرف 15 روز پس از دریافت اخطار ریجکت ارسال شود.

طبق قانون برخی کشورها، شما نمی‌توانید بلافاصله پس از ریجکتی مجددا درخواست دهید؛ زیرا شرایطی ریجکت ویزا یک‌شبه تغییر نخواهد کرد.

اگر درخواست شما ریفیوز شود، می‌تواند برنامه سفر شما تحت تاثیر قرار گیرد و نمی‌توانید به کشوری سفر کنید که برای بازدید آن برنامه‌ریزی کرده بودید.

اگر اشتباهی در درخواست ویزای خود دارید، می‌توانید دوباره درخواست دهید. بااین‌حال، اداره مهاجرت می‌تواند قبل از دادن اجازه درخواست مجدد، کپی ریفیوز شما از ورود به کشور را بخواهد.

مشاوره رایگان

روی دکمه زیر کلیک کنید و وقت مشاوره رایگان و تخصصی خود را با کارشناسان ویزموندو رزرو کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سوالات خود را از ما بپرسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وبینار تخصصی و رایگان

مهاجرت کاری به آلمان

  • چگونه می‌توانید به آلمان مهاجرت کنید؟
  • آشنایی با شرایط و مراحل مهاجرت کاری به کشور آلمان
  • راهنمایی درباره مدارک لازم برای جاب آفر و ویزای کاری آلمان
  • قوانین جدید مهاجرت کاری به آلمان
  • بلوکارت چیست؟
  • تجربیات و نکات کاربردی از افرادی که به آلمان مهاجرت کرده‌اند
  • پرسش و پاسخ با کارشناس مهاجرت