ویزای سینگل

یک بار اجازه ورود به مدت ۶ ماه
  • یکبار اجازه ورود به این کشور
  • شرکت در کنفرانس یا شرکت در رخداد خاص
  • ویزای سینگل صادر
  • اقدام اخذ مجدد ویزا به این کشور

ویزای مولتی

یک بار اجازه ورود به مدت ۶ ماه
  • یکبار اجازه ورود به این کشور
  • شرکت در کنفرانس یا شرکت در رخداد خاص
  • ویزای سینگل صادر
  • اقدام اخذ مجدد ویزا به این کشور

سوپر ویزا

یک بار اجازه ورود به مدت ۶ ماه
  • یکبار اجازه ورود به این کشور
  • شرکت در کنفرانس یا شرکت در رخداد خاص
  • ویزای سینگل صادر
  • اقدام اخذ مجدد ویزا به این کشور

مهاجرت به اروپا

اقامت در کوچکترین و زیباترین قاره جهان برای بسیاری از افراد جذاب است. کیفیت بالای زندگی، امنیت، سیستم آموزش و تحصیل عالی، بهداشت و درمان با کیفیت، آب و هوای خوب همه و همه سبب جذابیت کشورهای اروپایی شده است و اروپا را تبدیل به مقصدی محبوب برای مهاجرت کرده است. با اخذ اقامت اروپا، افراد ویزای شنگن دریافت می‌کنند و می‌توانند در کشورهای اتحادیه اروپا کار یا زندگی کنند.

هرکدام از کشورهای اروپایی قوانین و مقررات خاصی برای مهاجرت دارند و از روش‌های گوناگونی می‌توان اقامت آن‌ها را دریافت کرد. تیم تحریریه موسسه مهاجرتی ویزموندو، در این مطلب به بررسی روش‌های مهاجرت به اروپا و معرفی بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت پرداخته است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت اروپا تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

روش‌‌های مهاجرت اروپا

تعدادی از بهترین کشورهای دنیا در اروپا قرار دارند. اکثر کشورهای اروپایی از نظر استانداردهای زندگی سطح بالایی دارند و دارای آب و هوای معتدل هستند. مسیرهای مختلفی برای مهاجرت به اروپا وجود دارد که باید بر اساس شرایط فرد و اهداف، بهترین مقصد را برگزید. عموما قوانین مهاجرت و اخذ اقامت کشورهای اروپایی شبیه هم هستند. در این بخش به معرفی روش‌های مختلف مهاجرت به اروپا می‌پردازیم:

  • مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت به اروپا از طریق کار
  • مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل
  • مهاجرت به اروپا از طریق ازدواج
  • مهاجرت به اروپا از طریق تولد
  • مهاجرت به اروپا از طریق پناهندگی

اخذ تابعیت از طریق تولد معمولا بر اساس دو قانون خون و خاک اعمال شده و در بیشتر کشورهای اروپایی از قانون خون تبعیت می‌شود. اگر یکی از والدین تبعه آن کشور اروپایی باشد، به کودک متولد شده، تابعیت کشور اروپایی داده خواهد شد.

همچنین یکی دیگر از راه‌ها و مسیرهای سخت و خطرناک برای مهاجرت پناهندگی است. مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق پناهندگی امکان‌پذیر است. پناهنده در صورتی که در کشور خود به دلایل مختلف مانند جنگ، مسائل سیاسی و… امنیت نداشته باشد می‌تواند درخواست پناهندگی بدهد.

روش‌‌های اقامت اروپا

مدارک لازم برای مهاجرت به اروپا

مدارک مورد نیاز معمولا با توجه به نوع ویزا و اجازه اقامتی که برای آن درخواست می‌شود، متفاوت است. با این حال مدارک اساسی و کلی که تقریبا در تمام روش‌های مهاجرت به اروپا لازم و ضروری است عبارت‌اند از:

  • پاسپورت معتبر
  • فرم درخواست ویزا
  • عکس
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • گواهی اثبات تمکن مالی
  • بیمه درمانی

بدیهی است در هر روش مهاجرتی مدارک متفاوتی لازم است، به طور مثال در روش مهاجرت کاری به اروپا، داشتن پیشنهاد کاری (Job Offer)  و در مهاجرت تحصیلی ارائه مدارک و رزومه تحصیلی، مدرک زبان نیاز است ولی برای برخی از کشورها نیازی به ارائه مدرک زبان نیست و باید قبل از اقدام حتما به طور کامل مدارک و شرایط را بررسی کرد.

مهاجرت اروپا از طریق سرمایه‌گذاری

اکثر کشورهای اروپایی برای بهبود وضعیت اقتصادی مایل هستند تا سرمایه‌گذاران خارجی در این کشورها سرمایه‌گذاری کنند. در ازاء این سرمایه‌گذاری‌ها، افراد می‌توانند اقامت آن کشور اروپایی و ویزای شینگن دریافت کنند. یکی از روش‌های اخذ اقامت اروپا مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری است.

مبلغ سرمایه‌گذاری در کشورهای مختلف اروپایی متفاوت است. افرادی که بتوانند از طریق سرمایه‌گذاری اقامت یکی از کشورهای اروپایی را به دست آوردند، در صورتی که آن کشور عضو اتحادیه اروپا باشد، می‌توانند به راحتی در تمام کشورهای اتحادیه اروپا کار و زندگی کنند.

مبلغ و شرایط سرمایه‌گذاری در هر کشور متفاوت است و در اکثر کشورهای اروپایی برای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری نیازی به داشتن مهارت خاص و ارائه مدرک زبان نیست. مجارستان یکی از کشورهای اروپایی است که فرد می‌تواند با سرمایه‌گذاری مبلغ ۳۰۰۰۰۰ یورو، برای خود و خانواده‌اش اقامت مجارستان را دریافت کند. کشور لتونی نیز از دیگر کشورهایی است که با ۱۵۰۰۰۰  یورو، به افراد اقامت ۵ ساله قابل تمدید می‌دهد.

مهاجرت اروپا با خرید ملک

یکی دیگر از روش‌های اخذ اقامت کشورهای حوزه شینگن، سرمایه‌گذاری در بازار خرید ملک است. هر کشور مقررات و شرایط خاص خود را دارد و حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری برای هر کشور متفاوت است. در برخی از کشورهای اروپایی مانند اسپانیا، یونان، پرتغال، لتونی و… می‌توان با خرید ملک و سرمایه‌گذاری در بازار ملک اقامت دریافت کرد.

در فرانسه برای اخذ اقامت از طریق خرید ملک حداقل باید خانه‌ای به ارزش ۹۰۰۰۰ یورو خریداری کرد. در کشور پرتغال ۳ روش برای سرمایه‌گذاری در بازار ملک وجود دارد. یا باید ملکی خرید کنید که در مناطق کم جمعیت باشد و یا ملکی باشد که نیاز به بازسازی داشته باشد و یا باید آپارتمان نوساز خریداری کنید.

قبل از سرمایه‌گذاری در بازار ملک باید قوانین و مقررات هر کشور را بررسی کنید و با اطلاعات کامل از میزان و مبلغ سرمایه‌گذاری و اطمینان از دریافت اقامت پس از خرید ملک در این راه قدم بگذارید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به اروپا از طریق ملک با کارشناسان موسسه مهاجرتی ویزموندو تماس بگیرید تا به بهترین شیوه شما را راهنمایی کنند.

 مهاجرت اروپا از طریق تمکن مالی

یکی دیگر از روش‌های کم دردسر برای اقامت اروپا، اقامت از طریق تمکن مالی است. بسیاری از کشورهای اروپایی حوزه شینگن از برنامه تمکن مالی (Financially Independent Person) حمایت می‌کنند. این برنامه برای افرادی که درآمد ماهانه ثابت داشته باشند و بتوانند تمکن مالی خود را ثابت کنند، بسیار مناسب است. همچنین این برنامه مهاجرتی برای افرادی که درآمد غیر فعال مانند حقوق بازنشستگی، سود سهام، اجاره ملک و … دارند نیز گزینه مناسبی است.

در این روش مهاجرتی باید درآمد شخص از کشور دیگری تامین شود و به دولت اثبات کند بدون نیاز به کارکردن، توانایی تامین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌اش را دارد. بسته به کشور مقصد مدت زمان اقامت متفاوت است اما معمولا ابتدا مجوز اقامت ۲ ساله صادر می‌شود که قابل تمدید است و با فراهم کردن شرایط می‌توان آن را به اقامت دائم تبدیل کرد.

مهاجرت خود حمایتی یا تمکن مالی یونان

کشور یونان از طریق خودحمایتی برای افراد متقاضی اقامت ۲ ساله و قابل تمدید صادر می‌کند. افراد واجد شرایط بعد از گذشت ۵ سال می‌توانند برای اقامت دائم یونان درخواست دهند. مبلغ تمکن مالی برای کشور یونان به ازاء هر فرد مجرد ۳۰۰۰۰ یورو و برای افراد متاهل ۴۰۰۰۰  یورو می‌باشد.

فرد باید با ارائه مدارک و شواهد به دولت یونان ثابت کند که توانایی تامین زندگی خود و خانواده‌اش را در کشور یونان دارد و نیاز به کارکردن و کسب درآمد در کشور یونان ندارد. فرد متقاضی با استفاده از این روش می‌تواند علاوه بر زندگی و سکونت در یونان به کشورهای اتحادیه اروپا سفر کند. در روش اقامت از طریق خود حمایتی نیازی به حضور مداوم در یونان نیست و می‌توان اقامت را تمدید کرد.

مهاجرت خود حمایتی یا تمکن مالی پرتغال

کشور پرتغال نیز یکی از کشورهای اروپایی است که از برنامه خودحمایتی و تمکن مالی پشتیبانی می‌کند. اقامت خودحمایتی برای بازنشستگان و افرادی که درآمد غیر فعال دارند بسیار مناسب است. این افراد باید به دولت پرتغال ثابت کنند که تمکن مالی برای تامین هزینه‌های خود و خانواده‌اش را در کشور پرتغال دارد.

تمکن مالی مورد نیاز برای برنامه خودحمایتی و تمکن مالی کشور پرتغال درآمد حداقل ۸۶۴۰  یورو در سال است که  ۵۰ درصد این مبلغ برای همسر و ۳۰ درصد برای هر فرزند اضافه خواهد شد. فرزندان زیر ۱۸ سال فرد می‌توانند به تحصیل رایگان در کشور پرتغال بپردازند. پس از گذشت ۵ سال فرد می‌تواند برای اقامت دائم پرتغال درخواست بدهد.

مهاجرت خود حمایتی یا تمکن مالی اتریش

یکی از راحت‌ترین روش‌های مهاجرت به اتریش مهاجرت از طریق خودحمایتی و یا تمکن مالی است. برای مهاجرت به اتریش از طریق خودحمایتی حدود ۲۰۰۰۰  یورو سرمایه و درآمد ۲۰۰۰ الی ۳۰۰۰ یورو در ماه لازم است. این درآمد باید از کشوری غیر از اتریش تامین شود و اجازه کار کردن در اتریش وجود ندارد.

برای تمدید مجوز اقامت و تبدیل آن به اقامت دائم، فرد باید حداقل ۶ ماه از سال را در خاک اتریش بگذراند. در این ۶ ماه مداوم بودن و پیوستگی اهمیتی ندارد و باید جمع روزهایی که در اتریش بوده است به ۶ ماه برسد.

 مهاجرت خود حمایتی یا تمکن مالی فرانسه

در بین روش‌های مهاجرت به فرانسه یکی از محبوب‌ترین و کم دردسرترین روش‌های مهاجرت، مهاجرت از طریق خودحمایتی و تمکن مالی است. این ویزا به افراد خارجی داده می‌شود که از نظر مالی می‌توانند شرایط دولت فرانسه را تامین کنند.

برای اخذ ویزای خودحمایتی و تمکن مالی فرانسه باید فرد متقاضی حداقل ۱۸ سال سن و تمکن مالی ۳۰۰۰۰ یورو و یا سرمایه‌ای حداقل معادل ۵۰۰ هزار یورو داشته باشد. در صورت داشتن این شرایط و شرایط عمومی فرد می‌تواند از مزایای شهروندی کشور فرانسه بهره‌مند شود.

مهاجرت به اروپا از طریق ترکیه

برای دریافت اقامت اروپا می‌توان از طریق کشور ترکیه اقدام کرد. در این روش فرد باید ویزای ترکیه را دریافت کند و سپس شرایط و زمینه مهاجرت به کشورهای اروپایی را فراهم کند. مهاجرت به ترکیه از طرق مختلف از جمله سرمایه‌گذاری، کار، تحصیل و… امکان‌پذیر است که باید فرد با توجه به شرایط خود بهترین روش را انتخاب کند.

پس از اخذ اقامت ترکیه، می‌توان شرایط مهاجرت به اروپا را فراهم کرد و درخواست اقامت دائم را ارائه داد. این امر از طرق مختلف ممکن است اما معمولا سرمایه‌گذاری راحت‌ترین روش است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به اروپا از طریق ترکیه، با وکلا و کارشناسان موسسه مهاجرتی ویزموندو تماس بگیرید. موسسه مهاجرتی ویزموندو با هزاران پرونده موفق مهاجرتی و با در اختیار داشتن وکلای مجرب بهترین روش‌های مهاجرتی را با توجه به نیازها و شرایط شما پیشنهاد داده و تا پایان راه همراه شما خواهند بود.

مهاجرت به اروپا از طریق ثبت شرکت

از طریق ثبت شرکت در اروپا نیز می‌توانید اقامت اروپا را دریافت کنید. البته در نظر داشته باشید که ثبت شرکت در تمام کشورهای اروپایی سبب اخذ اقامت دائم اروپا نمی‌شود و فقط برخی از کشورها با ثبت شرکت به شما اقامت می‌دهند. کشور آلمان، اسلواکی، اتریش از بهترین کشورها برای ثبت شرکت هستند.

ثبت شرکت در هر کشور قوانین و مقررات خاص خود را دارد که مهم‌ترین آن‌ها ارائه بیزینس پلن قوی است. انگلستان از جمله کشورهای اروپایی است که شرایط خوبی برای کسب و کارهای جدید و متقاضیان ثبت شرکت فراهم کرده است و افراد متقاضی می‌توانند با ۵۰ هزار پوند در این کشور ثبت شرکت کنند و اقامت دائم دریافت کنند. معمولا در اکثر کشورهای اروپایی بعد از ثبت شرکت یک اقامت موقت یکساله برای فرد صادر می‌شود که بعد از ۵ سال می‌توان برای اقامت دائم درخواست دهد.

مهاجرت به اروپا از طریق ازدواج

همواره مهاجرت از طریق ازدواج یکی از راحت‌ترین و معمول‌ترین روش‌های اقامت اروپا است. اگر همسر فرد متقاضی تبعه یکی از کشورهای اروپایی باشد، فرد می‌تواند در صورت محقق شدن شرایط لازم اقامت دائم آن کشور را دریافت کند. برای دولت آن کشور باید ثابت شود که همسر فرد توانایی تامین هزینه‌های همسر خود را دارد.

در روش اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج ارائه مدارکی مانند حساب بانکی مشترک، سوابق زندگی مشترک، تسلط به زبان، شرکت در مصاحبه بسیار تاثیرگذار هستند و بعد از مدتی اقامت دائم برای فرد صادر می‌شود.

اقامت اروپا از طریق ازدواج

مهاجرت به اروپا از طریق کار

یکی از بهترین و کم هزینه‌ترین روش‌های مهاجرت به اروپا، مهاجرت از طریق کار است. در این روش باید از یک کارفرمای اروپایی پیشنهاد کار و جاب آفر داشت. البته پیدا کردن کار و کارفرما در اتحادیه اروپا  به دلیل قوانین موجود، کار آسانی نیست. کارفرما باید به مدت ۳ ماه شغل را در کل اتحادیه اروپا آگهی کند و در صورتی که فرد مورد نظر خود را برای آن شغل پیدا نکرد، آنگاه مجاز است تا فرد خارجی استخدام کند.

پس از دریافت پیشنهاد کار از کارفرمای اروپایی فرد باید سایر مراحل را طی کرده و سپس در آن کشور مشغول به کار شود. مهاجرت از طریق کاری معمولا یکی از کم هزینه‌ترین روش‌های مهاجرتی به اروپا است که البته چالش‌ها و سختی‌های خود را دارد.

مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل

تحصیل در اروپا به دلایل زیادی ارزشمند است. اروپا دارای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بسیار معتبر و برتری در سطح جهان است. به غیر از مدرک معتبر، فارغ‌التحصیلان بعد از اتمام تحصیلات از فرصت‌های شغلی زیاد برخوردار می‌شوند.

مهاجرت تحصیلی یکی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرتی است. افراد می‌توانند با تحصیل در اروپا پس از مدتی و با فراهم کردن شرایط، ویزای تحصیلی خود را تبدیل به اقامت دائم کنند. برای تحصیل در اروپا باید از ابتدا در مورد رشته تحصیلی خود تصمیم بگیرید و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنید.

تعداد زیادی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اروپا در زمره بهترین دانشگاه‌های جهان هستند. فرد باید ابتدا از دانشگاه مقصد پذیرش بگیرد. برای گرفتن پذیرش باید فرم درخواست را پر کرده و به صورت آنلاین به وبسایت دانشگاه ارسال کرد.

پس از اخذ پذیرش نیاز به آماده کردن پاسپورت معتبر، ترجمه مدارک تحصیلی، نامه پذیرش دانشگاه، پرتوفیلو یا روزمه، سوابق کاری (در صورت داشتن سابقه کار)، انگیزه‌نامه برای اپلای وجود دارد. تحصیل در برخی ازکشورهای اروپایی مثل ایتالیا و آلمان رایگان است. به عنوان مثال با داشتن مدرک زبان آلمانی امکان تحصیل و اخذ پذیرش از دانشگاه‌های دولتی آلمان وجود دارد و می‌توان به صورت رایگان در این کشور تحصیل کرد.

بعد از اخذ پذیرش تحصیلی باید به سفارت کشور مراجعه کنید. پس از مصاحبه و طی مراحل ویزای تحصیلی صادر می‌شود. پس از پایان تحصیل دانشجویان بین‌المللی می‌توانند در آن کشور مشغول به کار شوند و ویزای تحصیلی خود را تبدیل به ویزای کار و در نهایت به اقامت دائم تبدیل کنند. لازم به ذکر است که امکان تحصیل به زبان انگلیسی تقریبا در تمام کشورهای اروپایی وجود دارد.

بهترین کشورهای اروپایی برای کسب اقامت

برای انتخاب بهترین کشور اروپایی برای کسب اقامت، عوامل بسیاری تاثیرگذار هستند و باید با توجه به اهداف و شرایط، بهترین کشور را انتخاب کرد. بهترین کشورهای اروپایی برای کسب اقامت از نظر شرایط زندگی عبارت‌اند از:

  • سوئد

سوئد چهارمین کشور بزرگ اروپا محسوب می‌شود. یکی از کشورهای پیشرفته که کیفیت زندگی در آن بسیار بالا است و سیستم آموزشی بسیار قوی دارد. این کشور دارای منابع طبیعی غنی و کوه‌های پوشیده از جنگل است. پس از ۵ سال زندگی مدام در سوئد می‌توان درخواست اقامت دائم سوئد داد.

  • آلمان

آلمان دومین کشور پرجمعیت اروپا پس از روسیه است. این کشور از نظر اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بسیار پیشرفته است و یکی از جوامع رو به رشد محسوب می‌شود. هزینه زندگی در آلمان مقرون به صرفه است و شرایط کار و فرصت‌های شغلی زیادی وجود دارد.

  • پرتغال

پرتغال کشوری زیبا با آب و هوای معتدل مدیترانه‌ای است و از قدیمی‌ترین کشورهای اروپایی است. هزینه‌های زندگی در این کشور نسبتا مناسب است و می‌توان گفت ارزان‌ترین کشور اروپای غربی از لحاظ هزینه‌های زندگی است.

  • هلند

هلند یکی از بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت است. این کشور اقتصاد قوی و فناوری پیشرفته و پیشرویی دارد. هلند دارای آب و هوای معتدل مدیترانه‌ای است و طبیعت بسیار زیبایی دارد که معروف به کشور گلها می‌باشد. اقامت هلند سبب استفاده از بهترین استانداردهای زندگی و ویزای شینگن خواهد شد.

بهترین کشورهای اروپایی برای کسب اقامت

 هزینه‌های اقامت در اروپا

هزینه‌های زندگی و اقامت در اروپا بسته به کشور مقصد و سبک زندگی فرد متفاوت و متغیر است. عموما کشورهای اروپایی به ۳ دسته گران، ارزان و متوسط تقسیم‌بندی می‌شوند. کشورهای رومانی، لهستان، مجارستان، یونان، اسلووکی ارزان و کشورهای هلند، انگلیس، دانمارک، سوئیس، ایرلند، نروژ، سوئد، جزو کشورهای گران اروپایی هستند. در این میان کشورهایی مانند آلمان، ایسلند، بلاروس و فرانسه جزو کشورهایی هستند که از نظر هزینه زندگی متوسط می‌باشند.

میزان مالیات در هر کشور اروپایی متفاوت است. هزینه زندگی و اقامت اروپا بستگی به هزینه مسکن، خورد و خوراک، حمل و نقل، آموزش و بهداشت و درمان و… دارد و تمام این هزینه‌ها در این مبلغ دخیل هستند. میانگین هزینه‌های زندگی در کشورهای گران اروپایی حدود ۱۶ تا ۱۷ هزار دلار و کشور‌های  ارزان اروپایی حدود ۱۱ تا ۱۲ هزار دلار است. اما به طور دقیق نمی‌توان مبلغ ثابتی اعلام کرد.

مزایا و معایب مهاجرت به اروپا

مهاجرت به کشورهای اروپایی نیز مانند مهاجرت به هر کشور دیگری مزایا و معایبی دارد. فرد باید با توجه به شرایط و اهداف خود این مزایا و معایب را سنجیده و ارزیابی کند و در نهایت بهترین تصمیم را بگیرد. مهم‌ترین مزایا مهاجرت به کشورهای اروپایی عبارت‌اند از:

  • کیفیت زندگی بالا
  • سیستم آموزش عالی
  • امکان اشتغال در حین تحصیل
  • سیستم بهداشت و درمان عالی
  • امنیت شغلی
  • فرهنگ غنی
  • طبیعت زیبا

همچنین می‌توان از مهم‌ترین معایب مهاجرت به اروپا به موارد زیر اشاره کرد:

  • شرایط پیچیده تمدید ویزا
  • رقابت شغلی بالا
  • هزینه های زندگی بالا
  • انطباق فرهنگی

سوالات متداول

آیا برای ثبت شرکت در اروپا سرمایه زیادی نیاز است؟

بله، برای ثبت شرکت و اخذ اقامت نیاز به سرمایه و طرح تجاری قوی است که مبلغ سرمایه بسته به کشور مقصد متفاوت می‌باشد.

آیا شرایط و برنامه ویژه‌ای برای مهاجرت هنرمندان به اروپا وجود دارد؟

بله، بعضی از کشورهای اروپایی مانند اتریش، اقامت دائم هنرمندی به افرادی می‌دهد که دارای جوایز بین‌المللی هنری، ورزشی یا مقام‌های جهانی هستند.

ارزان‌ترین کشور اروپایی برای مهاجرت کدام است؟

کشورهای بلغارستان، اوکراین، رومانی از جمله ارزان‌ترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت به اروپا هستند.

بهترین راه مهاجرت به اروپا چیست؟

بهترین و سریع‌ترین روش مهاجرت به اروپا مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری، خرید ملک یا ثبت شرکت است.

کدام کشور اروپایی بیشترین میزان مالیات را دارد؟

کشورهای سوئیس، دانمارک، سوئد، فرانسه، هلند، انگلیس و لهستان بیشترین نرخ مالیات را از مردم دریافت می‌کنند.

وبینار تخصصی و رایگان

مهاجرت کاری به آلمان

  • چگونه می‌توانید به آلمان مهاجرت کنید؟
  • آشنایی با شرایط و مراحل مهاجرت کاری به کشور آلمان
  • راهنمایی درباره مدارک لازم برای جاب آفر و ویزای کاری آلمان
  • قوانین جدید مهاجرت کاری به آلمان
  • بلوکارت چیست؟
  • تجربیات و نکات کاربردی از افرادی که به آلمان مهاجرت کرده‌اند
  • پرسش و پاسخ با کارشناس مهاجرت