موسسه مشاوره مهاجرتی و سرمایه گذاری آکو مهاجر ویرا (ثبت: ۵۴۳۴۷)
دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری آکو

مهاجرت به کانادا

ویزای کانادا

ویزای کانادا

ویزای شینگن

ویزای شنگن

ویزای انگلیس

ویزای انگلیس

انتخاب یک مقصد مناسب برای مهاجرت بسیار مهم است و تاثیر مستقیمی در آینده زندگی شخصی و شغلی شما خواهد داشت. کشور کانادا در همسایگی ایالات متحده آمریکا به دلیل بهره‌مندی از سیستم آموزشی فوق‌العاده، تسهیلات و پذیرش راحت‌تر برای مهاجران، طبیعت زیبا و شرایط اقتصادی و بیزینسی پیشرفته، همواره یکی از گزینه‌های اول برای مهاجرت محسوب می‌شود و در حال حاضر نیز تقریبا بیش از نیم میلیون ایرانی اقامت کانادا را کسب کرده اند و در این سرزمین ساکن هستند. به دلیل محبوبیت کانادا برای مهاجرت بین ایرانیان، در این صفحه شرایط مهاجرت به کانادا به صورت کامل بررسی شده است.

شرایط مهاجرت به کانادا در سال 2024

هر کشوری برای پذیرش مهاجرین، ممکن است شرایط خاصی را درنظر گرفته باشد که معمولا هر چند سال یک بار این قوانین تغییر می‌کنند؛ اما شرایط کلی برای مهاجرت به کانادا را می‌توان این‌گونه بیان کرد :

تمکن مالی

برای ساختن یک زندگی جدید در یک کشور خارجی، داشتن تمکن و توانایی مالی از اهمیت بالایی برخوردار است. این موضوع یکی از اساسی‌ترین شروط برای مهاجرت به کشورهایی در سطح کاناداست چون طبیعتا دولت‌ها ترجیح می‌دهند با افزایش مهاجرین، قدرت اقتصادی کشور بیشتر شود نه اینکه افزایش هزینه‌های دولت را به همراه داشته باشد.

دانش زبان

برقراری ارتباط با دیگران برای رفع نیازها یکی از اساسی‌ترین نیازهای اجتماعی انسان است و در کشور جدید با فرهنگ و زبان جدید، می‌طلبد که قبل از تصمیم به مهاجرت، تلاش خود را برای فراگیری زبان جدید به کار بگیرید. به طور مثال در کشور کانادا زبان‌های انگلیسی و فرانسوی می‌تواند به شما کمک کند تا راحت‌تر پذیرش شوید و در شغل‌های خوب مشغول به کار شوید.

شرایط سنی مورد نیاز

داشتن شرایط سنی قانونی یکی دیگر از شرایط مهاجرت به کشور کاناداست. شرط سنی بسته به استانهای مختلف و روش‌های مختلف مهاجرتی متفاوت است؛ اما به طور کلی برای درخواست مهاجرت به این کشور داشتن حداقل سن ۱۸ سال، الزامی است.

شرایط مهاجرت به کانادا در سال 2024

گواهی تأیید سلامت پزشکی

ارائه گواهی سلامت پزشکی به معنی اثبات سلامتی جسمی و روانی فرد است که به عنوان شروط پذیرش تعیین شده است. هدف از این کار ممانعت از ورود افرادی است که مبتلا به بیماری های مسری هستند یا بار هزینه ایی بیشتر از 25000 دلار کانادا بر دوش سیستم درمانی کانادا خواهند گذاشت.

گواهی عدم سوءپیشینه

طبیعی است که داشتن سوءپیشینه یک علامت منفی برای پذیرش مهاجر باشد؛ چراکه کشور کانادا یکی از امن‌ترین و سالم‌ترین کشورهای دنیاست و برای حفظ این جایگاه مجبور است قوانین سختگیرانه‌ای را در این بخش وضع کند.

تکمیل تمامی مدارک مورد نیاز

یکی از پیچیده‌ترین مراحل روند مهاجرت، موضوع آماده‌سازی و ارسال مدارک برای تایید است؛ اما اگر قبل از شروع کار مشاوره‌های حرفه‌ای از افراد متخصص و باتجربه دریافت کنید، این روند برای شما آسان‌تر و سریع‌تر اتفاق خواهد افتاد.

مزیت مهاجرت به کانادا

بی‌دلیل نیست که متقاضایان زیادی برای اقامت و اخذ ویزای کشور کانادا درخواست می‌دهند. از مهم‌ترین این دلایل، مزیت‌هایی است که کسب می‌کنند. برخی از مزیت‌های مهاجرت به کانادا عبارتند از:

کیفیت زندگی بالا

کانادا به کیفیت زندگی فوق‌العاده، سیستم آموزش و بهداشت و درمان قوی و همچنین امنیت بالا مشهور است. از طرف دیگر شهرهای بزرگ این کشور دارای زیرساخت‌های عالی برای تفریح، خرید و سرگرمی هستند.

فرصت‌های شغلی فراوان

کانادا با بازار کار قوی و گسترده، فرصت‌های شغلی زیادی را برای مهاجران فراهم می‌کند؛ چراکه ظرفیت جغرافیایی و اقتصادی این کشور از جمعیت بومی بسیار بیشتر است.از جمله رشته‌های موردتوجه در کانادا، حوزه‌های فناوری اطلاعات، حسابداری، مهندسی، بهداشت و پرستاری هستند.

اقتصاد قوی

کانادا دارای اقتصادی قوی و پایدار است و شانزدهمین اقتصاد برتر دنیاست که به عنوان یکی از پرچمداران گروه مهم G۸ محسوب شده و فضای خوبی را برای سرمایه گذاری در کانادا محیا می‌سازد.

آموزش عالی

کانادا با داشتن سیستم آموزشی عالی و دانشگاه‌های برتر جهان، بهترین برنامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری را ارائه می‌دهد. می‌توان گفت سیستم آموزشی این کشور به کشور آمریکا و تاحدودی انگلستان شبیه است که دلیلی بر کیفیت و نظم بالای آن برای تحصیل در کانادا است.

پذیرش مهاجران

کانادا همواره با اتخاذ سیاست‌های تشویقی و جذاب، خود را میزبانی شایسته و مهاجرپذیر معرفی کرده است و معمولا هر اقدامی برای ایجاد ثبات و پیشرفت در زندگی شخصی و شغلی مهاجران لازم باشد، انجام می‌دهد.

مزایای مهاجرت به کانادا

طبیعت فوق‌العاده

کانادا دارای طبیعتی بسیار زیبا و متنوع است. از کوهستان‌های شمال غربی تا صحراهای مرکزی، از جنگل‌های امید بخش کبک تا سواحل دریای آرام را می‌توانید در برنامه گردشگری خود بگنجانید.

دسترسی به ایالات متحده آمریکا

کانادا با داشتن مرزهای مشترک با ایالات متحده آمریکا، به مهاجران امکان دسترسی به این کشور همسایه را می‌دهد. ساکنین این کشور می‌توانند از خدماتی همچون پروازهای بین‌المللی و سایر بخش‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بهره ببرند.

مدارک لازم مهاجرت به کانادا

بسته به روش مهاجرت و شرایط، دو نوع مدرک باید آماده کنید که دسته‌ اول عمومی و دسته دوم اختصاصی هستند. منظور از عمومی این است که این نوع مدارک را فارغ از هر مسئله دیگر باید در اختیار داشته و ارائه دهید؛ اما دسته دوم متناسب با روش مهاجرتی یا مکان آن، از شما خواسته می‌شود.

مدارک عمومی

  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • اصل و کپی پاسپورت معتبر و مدت‌دار
  • گواهی ازدواج
  • مدارک معتبر سوابق کاری و سابقه بیمه
  • عکس دیجیتالی با ویژگی‌های تعیین شده
  • نامه تمکن مالی معتبر از طرف بانک ایرانی
  • نتایج معاینه پزشکی و گواهی تایید سلامت
  • مدارک تحصیلی (مانند ریزنمرات)
  • مدرک معتبر و مدت‌دار زبان انگلیسی یا فرانسوی  (CELPIP, IELTS, TEF, TOEFL)
  • اصل و کپی مدارک شخصی و هویتی (کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت یا معافیت)


مدارک متغیر (اختصاصی)

  • نامه پذیرش دانشگاه (برای مهاجرت تحصیلی)
  • دعوت‌نامه استانی کانادا (برای مهاجرت استانی)
  • نامه جاب آفر یا دعوت‌نامه
  • شغلی (برای مهاجرت کاری)
  • طرح تجاری یا بیزینس‌پلن (برای روش‌های استارتاپ و کارآفرینی)
  • مدارک ثابت کننده بر وابستگی به کشور مبدأ (برای روش‌های مهاجرت موقت)
  • مدارک مربوط به حمایت کننده یا خانواده درجه یک در کانادا (برای مهاجرت از طریق اسپانسرشیپ)

از آنجا که آماده سازی و ارسال مدارک مهاجرت به کانادا جهت تایید زمان بر است، سعی کنید قبل از هرگونه اقدامی نسبت به تکمیل و ارسال آن‌ها اقدام کنید تا روند مهاجرت شما طولانی نشود.

مهاجرت تحصیلی به کانادا

مهاجرت تحصیلی به کانادا یکی از راه‌های مهم برای ورود به این کشور است. مهمترین شرایط و روش‌های مهاجرت تحصیلی و اخد ویزای تحصیلی کانادا عبارت‌اند از:

دریافت پذیرش ویژه از دانشگاه‌ها

برخی از دانشگاه‌های کانادا برنامه‌های پذیرش ویژه برای دانشجویان خارجی ارائه می‌کنند. این برنامه‌ها معمولا به دانشجویان با استعداد و توانایی خاص ارائه می‌شود و برای دانشجویانی که به دنبال مهاجرت به این کشور هستند، فرصتی مناسب برای دریافت پذیرش تحصیلی و در ادامه اخذ ویزای تحصیلی به شمار می‌رود.

مهاجرت تحصیلی به کانادا

برنامه‌های تبادل دانشجویی

برنامه‌های تبادل اعزام دانشجو به کانادا می‌تواند به دانشجویان کمک کند تا تحصیل خود را در کانادا شروع کنند و به دانشجویان کانادایی نیز فرصتی برای تحصیل در دانشگاه‌های خارجی به خصوص در دوره کارشناسی ارشد و دکترا بدهد.

برنامه‌های کارآموزی

دانشجویان می‌توانند با شرکت در برنامه‌های کارآموزی و پروژه‌های تحقیقاتی در دانشگاه‌ها و شرکت‌های کانادایی، تجربیات کاری خود را افزایش داده و در صورت تمایل، اقامت خود را در کانادا تمدید کنند. در نهایت، با اخذ ویزای تحصیلی کانادا، دانشجویان می‌توانند در دانشگاه‌های معتبر کانادا تحصیل کرده و آموزش دیدن در یک سیستم آموزشی متفاوت و پویا را تجربه کنند که این اتفاق در کنار استفاده از فرصت‌های شغلی همزمان با تحصیل با داشتن ویزای کار پس از تحصیل، شرایط ایده‌آلی را برای زندگی در زمان دانشجویی فراهم می‌کند.
برای شروع مهاجرت تحصیل در کانادا، دانشجویان باید ابتدا یکی از دانشگاه‌های کانادایی را برای تحصیل انتخاب کنند. پس از انتخاب دانشگاه، دانشجویان باید برای پذیرش تحصیلی در آن دانشگاه، مراحل لازم را طی کنند. این مراحل عبارتند از:

انتخاب رشته تحصیلی

دانشجویان باید رشته تحصیلی مورد علاقه خود را انتخاب کنند. برای این منظور، می‌توانند به سایت‌های دانشگاه‌ها مراجعه کنند و اطلاعات مربوط به رشته‌های تحصیلی مختلف را مطالعه کنند.

ثبت نام و ارسال مدارک

پس از انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی، دانشجویان باید به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کرده و فرم ثبت نام را تکمیل کنند. در این مرحله، باید مدارک مورد نیاز را نیز ارسال کنند. این مدارک عبارتند از:
⦁ مدرک تحصیلی: دانشجویان باید مدرک تحصیلی خود را به همراه ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی ارسال کنند.
⦁ آزمون زبان: دانشجویان باید در یک آزمون زبان مانند IELTS یا TOEFL شرکت کرده و نمره‌های مشخص شده توسط دانشگاه را کسب کنند.
⦁ تکمیل رزومه: دانشجویان باید رزومه کاری خود را به همراه توصیه نامه‌هایی که می‌توانند از معلمان یا اساتید درخواست کنند، ارسال کنند.

پذیرش تحصیلی

در مرحله پذیرش تحصیلی، دانشگاه اطلاعات لازم را برای بررسی و پذیرش تحصیلی ارسال می‌کند. در صورتی که دانشجویان پذیرفته شوند، باید به دانشگاه خود اعلام آمادگی و طی فرآیند مشخص شده توسط دانشگاه، هزینه‌های تحصیلی خود بپردازند.

اخذ ویزای تحصیلی

پس از پذیرش تحصیلی، دانشجویان باید ویزای تحصیلی خود را اخذ کنند. برای این منظور، باید به سفارت کانادا در کشور خود مراجعه کرده و مراحل اخذ ویزا را طی کنند. اطلاعات لازم برای اخذ ویزای تحصیلی به شرح زیر است:
⦁ پاسپورت: دانشجویان باید پاسپورت معتبر خود را به همراه کپی از صفحات مربوط به شناسایی، تاریخ تولد و ویزای قبلی ارائه دهند.
⦁ فرم ویزای تحصیلی: دانشجویان باید فرم ویزای تحصیلی را تکمیل کنند.
⦁ مدارک مالی: دانشجویان باید مدارک مالی خود را به همراه موجودی حساب بانکی خود و اطلاعات مربوط به هزینه‌های تحصیلی و زندگی خود در کانادا ارائه دهند.
⦁ تدارک مسکن و هزینه‌های زندگی: پس از ورود به کانادا، دانشجویان باید هزینه‌های مسکن و زندگی خود را تامین کنند.

مهاجرت کاری به کانادا

برای ورود به بازار کار در کانادا ، باید از یکی از روش‌های زیر استفاده شود:

برنامه کاری موقت

ویزای کاری کانادا به صورت موقت به شما اجازه می‌دهد به مدت محدودی در کانادا کار کنید. برای این منظور باید توسط یک کارفرمای کانادایی به شما پیشنهاد شغل داده شود. پس از آن، کارفرما باید برای شما یک مجوز کاری از دولت کانادا درخواست کند. تنها پس از دریافت این مجوز است که می‌توانید کارتان را با خیال راحت شروع کنید.

برنامه کاری دائمی

اگر می‌خواهید به صورت دائمی در کانادا کار کنید، باید از طریق برنامه کاری دائمی به کانادا بیایید و از یکی از برنامه‌های زیر استفاده کنید:
⦁ برنامه کاری فدرال: برنامه نیروی متخصص فدرال کانادا به افرادی که مهارت‌های حرفه‌ای و تحصیلات بالایی دارند، امکان مهاجرت به کانادا برای کار کردن را می‌دهد.
⦁ برنامه کاری ایالتی: هر ایالت کانادا برنامه کاری خود را دارد که بر اساس آن، افرادی که توانایی کار در آن ایالت را دارند، می‌توانند از طریق برنامه کاری ایالتی به کانادا وارد شوند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

برنامه‌های سرمایه‌گذاری مختلفی برای مهاجرت به کشور کانادا وجود دارد، از جمله برنامه سرمایه‌گذاری کسب‌و‌کار، برنامه سرمایه‌گذاری مسکن و برنامه سرمایه‌گذاری مختلط می باشد. پس از انتخاب برنامه، باید از طریق سایت سرمایه‌گذاری مهاجرتی کانادا، ثبت نام کرده و بعد از ارسال مدارک، منتظر مصوبه دولت کانادا برای برنامه سرمایه‌گذاری مرتبط به حوزه انتخابی خودتان بمانید. زمان لازم برای بررسی مدارک و مصوبه دولت معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است.

مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ و کارآفرینی

در صورتی که به عنوان کارآفرین و راه‌اندازی یک استارتاپ بخواهید به کشور کانادا مهاجرت کنید، لازم است که از برنامه‌های کارآفرینی این کشور کمک بگیرید که عبارت‌اند از:

برنامه استارتاپ ویزا

برنامه ویزای استارتاپ کانادا برای افرادی طراحی شده است که قصد دارند یک استارتاپ جدید راه‌اندازی کنند. برای شرکت در این برنامه، باید ابتدا یک برنامه جدید در کانادا ارائه دهید. همچنین، باید حداقل دو مشارکت‌کننده در کسب‌و‌کار داشته باشید که یکی از آن‌ها اقامت دائم دارد. شما نیز باید حداقل ۲۰۰،۰۰۰ دلار کانادایی را برای پرداخت هزینه‌های شروع کسب‌و‌کار، زندگی در کانادا و پشتیبانی مالی در دسترس داشته باشید.

برنامه کارآفرین احیا کننده

برنامه ویزای کارآفرینی کانادا برای افرادی طراحی شده است که قصد دارند یک کسب‌و‌کار موجود را در کانادا، مجددا احیا کنند. برای شرکت در این برنامه، باید یک برنامه جدید ارائه کنید تا به دولت کانادا ثابت شود شما از پتانسیل و توانایی احیای واحد اقتصادی مربوطه برخوردار هستید.

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی

هر استان کانادا بر اساس نیازهای خاص خود، برنامه‌های مهاجرتی خاصی را پیشنهاد می‌کند! ممکن است تمرکز یک استان روی جذب دانشجویان یک رشته خاص باشد؛ در حالی که یک استان دیگر برای یک حرفه یا تخصص درخواست پذیرش داشته باشد. لازم است که حتما برنامه‌های هر استان را بررسی و بهترین گزینه را با توجه به شرایط خود انتخاب کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانواده

در روش ویزای اسپانسرشیپ کانادا، باید یکی از اعضای خانواده‌ درجه یک شما (پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزندان) در کانادا به عنوان اسپانسر معرفی شود. این اسپانسر باید شهروند کانادا یا دارای اقامت دائمی بوده و قادر به پرداخت هزینه‌های اولیه زندگی شما در کانادا نیز باشد. علاوه بر این، اسپانسر باید تعهد کند که شما را از لحاظ مالی حمایت کرده و امکانات لازم برای شروع زندگی در کانادا را برای شما فراهم کند.

مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانواده

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند کانادایی یا دارای اقامت دائم ، یکی دیگر از روش‌ های مهاجرت به کانادا به صورت دائم است. با این روش، افراد مجرد می‌توانند با یک شهروند کانادایی یا دارای اقامت دائم ازدواج کرده و از طریق درخواست ویزای دائمی برای ورود به کانادا توسط همسر کانادایی، مقیم این کشور شوند.

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

افرادی که در کشور خودشان در معرض تهدیدات و خطراتی مانند جنگ، تعقیب و دستگیری، سیاست‌گذاری ضد اقلیمی، تلاش برای دوری از اذیت و آزار و مسائل مشابه قرار دارند، می‌توانند از طریق  پناهندگی، به این کشور مهاجرت کنند.
در این صورت متقاضی باید به سفارت یا کنسولگری کانادا مراجعه کرده و درخواست پناهندگی خود را ثبت کند. پس از ثبت درخواست، مراحل مختلفی از جمله مصاحبه، بررسی تاریخچه پناهندگی، بررسی وضعیت کشور مبدا، بررسی وضعیت امنیتی فرد و تعیین وضعیت پناهندگی انجام می‌شود. در ایران کنسولگری کانادا فعال نیست و باید به دفاتری ک اعلام شده در کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات و… مراجعه کرد.

هزینه مهاجرت به کانادا چقدر است؟

هزینه مهاجرت به کانادا بسته به نوع مهاجرت و شرایط فرد متفاوت است. مهمترین هزینه‌های مهاجرت به کانادا عبارت‌اند از:
⦁ ویزا: هزینه درخواست ویزای کانادا بسته به نوع ویزا و شرایط فرد متفاوت است. برای مثال، هزینه درخواست ویزای تحصیلی حدود ۱۵۰ دلار کانادایی و هزینه درخواست ویزای کاری ۲۳۰ دلار کانادایی است.
⦁ آزمون‌های زبان: برای اخذ اقامت کانادا، بسیاری از برنامه‌های مهاجرتی نیازمند گذراندن آزمون‌های زبان هستند. هزینه آزمون‌های مختلف، بسته به مکان و زمان برگزاری متفاوت است.
⦁ ارزیابی تحصیلی و حرفه‌ای: برای برخی از برنامه‌های مهاجرتی به کانادا، باید مدارک تحصیلی و حرفه‌ای توسط یک سازمان ارزیابی شوند که هزینه آن به نوع برنامه بستگی دارد.
⦁ پرواز و اقامت: بسته به محل زندگی در کشور مبدا و مقصد و همچنین تعداد نفرات همراه و روش مهاجرتی انتخاب شده که هرکدام زمان و شرایط خود را دارند، این عدد متغیر است.

مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم

شرایط دریافت اقامت دائم در کانادا به شدت وابسته به نوع برنامه مهاجرتی و شرایط شما در زمینه تحصیلات، تجربه کاری، زبان و سایر عوامل است. برخی از شرایط عمومی دریافت اقامت دائم در کانادا عبارت‌اند از:
⦁ شغل: داشتن یک شغل در کانادا با حقوق و شرایط مناسب
⦁ سن: سن بالای ۱۸ سال
⦁ تحصیلات: دارای مدارک تحصیلی معتبر و مرتبط با شغل یا کسب‌و‌کار
⦁ تجربه کاری: داشتن تجربه کاری در شغل یا کسب‌و‌کار
⦁ زبان: دانش زبان انگلیسی یا فرانسوی
⦁ عدم سوء پیشینه: نداشتن سابقه کیفری
⦁ تمکن مالی:  تامین شرایط مالی لازم

هزینه‌ زندگی در کانادا

هزینه‌های زندگی در کانادا بسته به شهر و منطقه متفاوت است. شهرهای بزرگ مانند تورنتو، ونکوور و مونترال هزینه‌های بیشتری دارند. برخی از این هزینه‌ها عبارتند از:
مسکن: طبیعتا هزینه‌های مسکن در کانادا به شهر و منطقه محل سکونت بستگی دارد. اجاره و خرید خانه در کانادا و شهرهای بزرگ آن، به خصوص مناطق مراکز شهرها، گاهی بسیار گران است.
خوراک: هزینه‌های خوراکی در کانادا برای یک فرد بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ دلار کانادایی در ماه است. البته، این هزینه بسته به سبک زندگی و تغذیه شما ممکن است متفاوت باشد.
حمل و نقل: هزینه حمل و نقل در کانادا برای یک شهر متوسط بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار کانادایی در ماه است. با این حال، هزینه‌های حمل و نقل در شهرهای بزرگ، ممکن است بیشتر هم باشد.
بیمه: در کانادا، بیمه بهداشتی برای تمامی افراد الزامی است. هزینه بیمه درمانی برای یک فرد بین ۵۰ تا ۱۰۰ دلار کانادایی در ماه است.
تفریح و سرگرمی: هزینه‌های مربوط به تفریحاتی مانند سینما، کنسرت و ورزش بسته به شهر و نوع رویداد متفاوت است.

وکیل مهاجرت به کانادا و هزینه آن

برای مهاجرت به کانادا، استفاده از خدمات وکیل یا مشاور مهاجرتی معمولاً توصیه می‌شود. این افراد به دلیل داشتن تجربه و دانش لازم در امور مهاجرتی، می‌توانند به مهاجران در پیگیری مراحل مهاجرت به کشور کانادا کمک کرده و آن‌ها را راهنمایی کنند تا در زمان، انرژی و هزینه خود صرفه جویی کنند.
هزینه‌های استفاده از وکیل یا مشاور مهاجرتی ممکن است متفاوت باشد و به سطح تجربه و کیفیت خدمات وی بستگی دارد. هزینه‌ها بر اساس نوع برنامه مهاجرتی و مراحل آن نیز متغیر است.

مهاجرت به کانادا از طریق موسسه مهاجرتی ویزموندو

موسسه مهاجرتی ویزموندو، به عنوان یکی از معتبرترین موسسات مهاجرتی در کانادا است که از امکانات و تجربیات خود در تمامی مراحل انتخاب برنامه مهاجرتی، تدوین مدارک مورد نیاز، ارزیابی وضعیت مهاجر، تهیه و ارسال پرونده مهاجرتی و غیره، به بهترین و سریع‌ترین شکل ممکن استفاده خواهد کرد.
هزینه خدمات مهاجرتی این موسسه شامل مبالغی برای مشاوره، ارزیابی و آماده سازی مدارک، هزینه‌های ارسال پرونده مهاجرتی و هزینه‌های مربوط به مصاحبه مهاجرتی است. توصیه می‌کنیم صفر تا صد مهاجرت به کانادا را به موسسات معتبر و دارای مجوزهای لازم برای ارائه خدمات مهاجرتی بسپارید.

12 پاسخ

  1. سلام وقت بخیر؛ راجب مهاجرت کاری من گواهینامه لیفتراک و پایه سه و دو و موتور سیکلت دارم برای من چه چیزایی مناسب هست؟ هزینه چقدر هست؟ زبان انگلیسی من هم بالا هست از کجا باید شروع کنم؟

  2. سلام. من ۲۸ سالمه و ارشد نرم افزار دارم. به نظر شما استارت اپ برای من بهتره یا این که از طریق تحصیل اقدام کنم؟ مرسی از پشتیبانی خوب ویزموندو

    1. وقت بخیر جناب هاشمیان عزیز،
      ابتدا باید شرایط شما بررسی بشه تا بهترین روش برای شما مشخص بشه
      با ما تماس بگیرید ۰۲۱۸۸۶۰۰۸۸۶
      یا وقت مشاوره رایگان رزرو کنید https://vismondo.org/free-consultation/

  3. سلام وقت شما بخیر باشه ایا از طریق خرید ملک می شود اقامت کانادا رو گرفت؟

    1. وقت بخیر جناب مختاری عزیز،
      خیر. خرید ملک از شروط دریافت اقامت کانادا نیست.

  4. ایا برای روش استارتاپ میشه شهر رو خودمون انتخاب کنیم یا همه چی دست افیسره؟

    1. وقت بخیر سرکار خانم یاس علیپور.
      روش استارتاپ یک روش فدرالی است و استان مورد نظر خودتون رو میتونید انتخاب کنید.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید ۰۲۱۸۸۶۰۰۸۸۶
      یا وقت مشاوره رایگان رزرو کنید https://vismondo.org/free-consultation/

  5. سلام یه سوال دارم اینکه من تو یه رپورتاژ از افق اقتصادی خوندم اگه بخوایم ویزای مهاجرتی کانادا بگیریم باید به یکی از کشورهایی که ویزای شنگن میدن مثل ایتالیا قبلا سفر کرده باشیم، خواستم بدونم این موضوع درسته؟ ممنون میشم پاسخ بدید

    1. وقت بخیر جناب نوری
      خیر درست نیست. ما موفق شدیم برای موارد بسیار زیادی از متقاضیان، بدون داشتن سابقه سفر به منطقه شنگن، ویزای مهاجرتی کانادا را اخذ کنیم.

  6. با سلام من کارشناسی علوم تغذیه دارم و سرآشپز رستوران و قبلا هم ۱۶سال بادیگارد بودم و عضو ونیرو ویژه ارتش آیا راهی برای مهاجرت من و خانوادم هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *