استارتآپ‌های موفق ایرانی در کانادا

استارتآپ‌های موفق ایرانی در کانادا

کانادا یکی از مقاصد محبوب و جذاب برای مهاجرت است و افراد زیادی در سراسر جهان خواهان مهاجرت به این کشور هستند. دولت کانادا به افراد خارجی که بتوانند در این کشور کسب و کار جدید و نوآورانه‌ای راه‌اندازی کنند و با کسب و کار خود به اقتصاد کانادا کمک کند، ویزا و اقامت کانادا می‌دهد. این حمایت تحت برنامه‌های مختلفی ارائه می‌شود که توسط دولت کانادا طراحی و پشتیبانی می‌شود.
استارتآپ‌های موفق ایرانی در کانادا
Picture of نویسنده: گروه تحقیقاتی ویزموندو
نویسنده: گروه تحقیقاتی ویزموندو
مدت زمان مطالعه 10 دقیقه می‌باشد
در این مطلب می‌خوانید...

کانادا یکی از مقاصد محبوب و جذاب برای مهاجرت است و افراد زیادی در سراسر جهان خواهان مهاجرت به این کشور هستند. دولت کانادا به افراد خارجی که بتوانند در این کشور کسب و کار جدید و نوآورانه‌ای راه‌اندازی کنند و با کسب و کار خود به اقتصاد کانادا کمک کند، ویزا و اقامت کانادا می‌دهد. این حمایت تحت برنامه‌های مختلفی ارائه می‌شود که توسط دولت کانادا طراحی و پشتیبانی می‌شود.

برای ایرانیان یکی از بهترین راه‌های مهاجرت به کانادا راه‌اندازی استارتآپ است. با استفاده از این فرصت فرد به همراه خانواده‌اش می‌تواند به کانادا مهاجرت کند و نیازی به مدرک تحصیلی و یا مدرک زبان وجود ندارد. تیم تحریریه موسسه مهاجرتی ویزموندو، در این مطلب به بررسی استارت‌آپ‌های موفق ایرانی در کانادا، بررسی شرایط و موقعیت‌های موجود و تمام جوانب و زوایای این موضوع پرداخته‌اند پس با ما تا پایان این مطلب همراه باشید.

چرا کشور کانادا برای استارتاپ‌ها مناسب است؟

کشور کانادا در جهت رشد اقتصادی و ایجاد شغل در این کشور، از استارت‌آپ‌ها و کارهای نوآورانه‌ای که در این کشور ایجاد شغل کنند و بهره اقتصادی داشته باشند، حمایت می‌کند. این کشور از جمله کشورهایی است که محیطی بسیار مناسب و مساعد برای راه‌اندازی استارتآپ‌ها دارد. اقتصاد پایدار و رو به رشد کانادا یکی از دلایل مهمی است که سبب رشد استارتاپ‌ها در این کشور شده است.

از طرفی در این کشور فرهنگ کارآفرینی و اشتیاق برای راه‌اندازی کسب و کارهای تازه وجود دارد. همچنین دولت کانادا جهت جذب کارآفرینان و سرمایه‌گذاران، برنامه‌های سرمایه‌گذاری ویژه در استان‌های مختلف کانادا در نظر گرفته است. کانادا با در نظر گرفتن تسهیلات مالی و برنامه‌های مختلف در جهت حمایت از استارتاپ‌ها به توسعه و رشد آن‌ها کمک زیادی می‌کند. در این کشور فضای خلاقانه و دوستانه‌ای بین مردم برقرار است و به دلیل تنوع فرهنگی که وجود دارد استارتاپ‌ها سریع‌تر رشد کرده و موفق می‌شوند.

با استفاده از ویزای استارت‌آپ کانادا، کارآفرینان می‌توانند کسب و کار خود را در کانادا راه بیاندازند و سبب رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی بیشتر در کانادا شوند به همین دلیل دولت با طراحی برنامه‌ها مختلفی از این امر پشتیبانی کرده و به سرمایه‌گذاران اقامت دائم کانادا می‌دهد.

در برنامه استارت‌آپ می‌توانید با ویزای ۲ ساله وارد کانادا شوید و یک بیزنس را راه‌اندازی کنید و پس از گذشت یک سال می‌توانید درخواست اقامت دائم کانادا بدهید. مزیت این برنامه این است که از ابتدا امکان همراهی اعضای خانواده اعم از همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال وجود دارد. در این روش مهاجرتی، همسر متقاضی نیز با دریافت اوپن ورک پرمیت (Open work permit)  به صورت قانونی می‌تواند در کانادا کار کند.

همچنین فرزندان فرد نیز امکان تحصیل رایگان در مدارس کانادا را خواهند داشت. این برنامه برای کارآفرینان و صاحبان مشاغل فرصت بسیار ویژه‌ای فراهم می‌کند که در کنار ایجاد کسب و کار در کانادا بتوانند از تمام مزایای شهروندی کانادا بهره‌مند شوند.

برای کسب اطلاعات دقیق و کامل در مورد ویزای استارت‌آپ کانادا و راه‌اندازی یک کسب و کار موفق، با کارشناسان ما در موسسه ویزموندو تماس بگیرید. همکاران ما با اشراف کامل به قوانین و تجربه بالا شما در زمینه مهاجرت شما را به بهترین شیوه راهنمایی کرده و تا پایان راه همراه شما خواهند بود.

چرا کشور کانادا برای استارتاپ‌ها مناسب است؟

مراحل شروع یک کار استارتاپی

برای شروع یک کار استارت‌آپی مهم‌ترین عامل داشتن یک ایده نوآورانه و توانایی مالی است. اما به هر حال راه‌اندازی یک کسب و کار نوآورانه و جدید نیازمند تحلیل و بررسی فراوان و طی کردن مراحلی است. هر چه قدر مراحل شروع استارت‌آپ حرفه‌ای‌تر و دقیق‌تر انجام شود، سبب موفقیت و پیشرفت استارت‌آپ خواهد شد. از کلی‌ترین و مهم‌ترین مراحل شروع یک کار استارت‌آپی در کانادا می‌توان به مراحل زیر اشاره کرد:

  • تحقیق و ارزیابی

قبل از هر چیز فرد متقاضی باید به صورت دقیق بازار مورد نظر و مخاطب هدف را بررسی کند و به تعیین و ارزیابی رقبا بپردازد. تحقیق و بررسی تمام جوانب یکی از ابتدایی‌ترین و اصلی‌ترین مراحل شروع یک کار استارتاپی است و در موفقیت آمیز بودن آن می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد. این ارزیابی باید از طریق استراتژی‌های هوشمندانه انجام شود.

  • تهیه بیزنس پلن

یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین مراحل شروع یک کار استارت‌آپی تهیه و ارائه طرح تجاری کسب و کار است. این بیزنس پلن باید دارای جزئیاتی مثل هدف، مخاطبین، مدل تجاری و طرح واضح و کاملی که مشخص‌کننده مسیر استارت‌آپ است، باشد. همچنین در نظر داشته باشید که طرح تجاری باید توسط یک سازمان کانادایی که مرتبط با استارت‌آپ است، تایید شود.

  • ثبت شرکت

در مرحله بعد باید شرکت را ثبت کنید. نوع شرکت، ثبت‌نام و ارائه مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت باید کاملا مشخص باشند و دقیق انجام شوند. با توجه به نوع استارت‌آپ ممکن است ثبت شرکت قوانین و شرایط خاصی داشته باشد که باید قبل از اقدام به طور کامل بررسی شود و با اطلاع و آگاهی کامل انجام شود.

  • سرمایه‌گذاری

برای شروع کسب و کار نیاز به سرمایه اولیه است. این سرمایه ممکن است از منابع مالی شخصی، برنامه‌های دولتی یا جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران تامین شود. در هر حال باید به دولت کانادا اثبات شود که فرد توانایی مالی کافی برای راه‌اندازی یک استارت‌آپ و تامین هزینه‌های زندگی در کانادا را دارد.

  • تشکیل تیم

انتخاب تیم متشکل از چند نفر موثر برای پیاده‌سازی ایده استارت‌آپ قدم بعدی است. باید اشخاص باتجربه و کارآمد برای تیم استارت‌آپ برگزیده شوند تا موفقیت کسب و کار را تضمین کنند.

  • بازاریابی و فروش

از مهم‌ترین مراحل شروع یک کار استارت‌آپی ایجاد روابط و ارائه محصولات و خدمات است. باید به صورت موثر بازاریابی انجام شود و به نیاز مشتریان به طور کامل پاسخ داده شود. رقبا شناخته شوند و به صورت تخصصی ارزیابی شده و برای جذب مخاطب هدف برنامه‌ریزی شود.

هرکدام از مراحل بالا نیاز به بررسی دقیق و برنامه‌ریزی دارند. بهتر است با مشاوران تجاری و وکلای حقوقی برای تعیین بهترین استراتژی کسب و کار مشورت کنید. کارشناسان مجرب موسسه ویزموندو با داشتن صدها کیس موفق، می‌توانند در جهت راه‌اندازی کسب و کار استارت‌آپی در کانادا شما را راهنمایی کنند.

انواع استارتاپ‌های کانادا

از آنجایی که کشور کانادا، اقتصاد قوی و روبه‌رشدی دارد، بستر بسیار مناسبی برای راه‌اندازی استارت‌آپ است. در کانادا استارتاپ‌های بسیار فعال و گوناگونی وجود دارد که در حوزه‌های مختلف مشغول فعالیت هستند. کانادا در حال حاضر رتبه ۴ در زمینه استارت‌آپ‌های موفق و کاربردی را دارد. انواع استارت‌آپ‌های کانادا در حوزه‌های زیر هستند:

  • تکنولوژی و نرم‌افزار
  • بهداشت و پزشکی دیجیتال
  • محیط زیست و شهر هوشمند
  • آموزش
  • صنعت مواد غذایی
  • فروشگاه‌های الکترونیکی
  • حمل و نقل

اگر مایلید یک استارتآپ موفق و پویا در کانادا راه‌اندازی کنید، بعد از پیدا کردن ایده مناسب باید از شرایط سرمایه‌گذاری در کانادا و تمام مراحل آن به طور دقیق مطلع شوید. شما می‌توانید با گروه مهاجرتی ویزموندو تماس بگیرید و پس از دریافت مشاوره تخصصی از کارشناسان و وکلای  مجرب برای اخذ ویزای استارت‌آپ کانادا اقدام کنید.

ایده های استارتاپی مناسب کانادا

کانادا کشوری مهاجرپذیر با اقتصادی قوی است که تمام عوامل برای موفقیت و رشد کسب و کار در آن وجود دارد. اما یکی از مسائلی که باید به آن توجه کرد این است که برای کسب حمایت و سرمایه حتما باید بیزینس پلن قوی ارائه داد. برخی از ایده‌های استارت‌آپی برای کانادا بسیار مناسب و پرسود هستند در ادامه به برخی ایده‌های استارت‌آپی مناسب کشور کانادا اشاره می‌کنیم:

  • فروش و کارگذاری املاک

کانادا جمعیت رو به رشدی دارد و از آنجایی که این جمعیت نیاز به املاک مسکونی دارد، تقاضا برای املاک مسکونی افزایش یافته است. راه‌اندازی یک استارت‌آپ در حوزه املاک در کانادا می‌تواند فرصت خوبی و روبه رشدی باشد. درآمد نمایندگان و مشاورین املاک بر اساس کمیسیون و به صورت درصدی پرداخت می‌شود که با افزایش قیمت ملک و مستغلات این درآمد نیز افزایش می‌یابد.

  • خدمات دیجیتال مارکتینگ

امروزه خدمات دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال یکی از به روزترین و پرتقاضاترین خدمات است. کانادا بازار قوی و پویایی در زمینه تجارت الکترونیک و بازاریابی یجیتال دارد و افرادی که بتوانند خدمات و ایده‌های منحصر به فرد و خاصی ارائه دهند، می‌توانند کسب و کار موفقی در این حوزه راه‌اندازی کنند.

  • دکوراسیون داخلی

راه‌اندازی یک استارتاپ در حوزه طراحی و دکوراسیون داخلی در کانادا فرصتی جذاب و موثر است چرا که کانادا بازار پررونقی در زمینه طراحی داخلی دارد. قدم اول برای این نوع استارت‌آپ‌ها تحقیق و شناسایی بازار است. باید با کمک استراتژی مناسب رقبا، مشتریان هدف و.. را شناسایی و بررسی کرد. استارتاپ طراحی داخلی و نمای بیرونی ساختمان باید خدماتی منحصر به فرد و با کیفیت به مشتریان ارائه دهد کند که این امر نیازمند استراتژی و بیزینس پلن قوی است.

  • باربری و حمل و نقل

تجارت با کامیون و باربری  یکی از پرسودترین ایده‌های استارت‌آپی است. باربری و حمل و نقل در کانادا یک صنعت مهم و اساسی به شمار می‌آید و ایجاد کسب و کار استارت‌آپی در این حوزه فرصت بسیار مناسبی برای فرد در این کشور ایجاد می‌کند.

حمل و نقل و جا به جایی مصالح ساختمانی، ماشین آلات، تجهیزات خاک و سنگ و.. از جمله خدماتی است که در این استارت‌آپ می‌توان ارائه داد. همچنین می‌توان در سراسر شهرهای کانادا و خارج از کانادا کامیون اجاره داد.

  • استودیوی انمیشن

در سال‌های اخیر صنعت انیمیشن در کانادا رشد قابل توجهی داشته است. اگر مهارت‌های گرافیکی و ایده‌های ناب و جدید در زمینه انمیشن دارید، راه‌اندازی استودیوی انمیشن ایده بسیار عالی برای شما است. تولید انمیشن، برنامه‌های ویدئویی، سریال، کلیپ تبلیغاتی، بازی ویدیویی و.. از جمله خدماتی است که می‌توان ارائه داد.

برای این منظور استفاده از فناوری پیشرفته و خلاقیت ضروروی است چرا که در این حوزه بازار رقابتی است. باید با ارائه محصولات جذاب و نوآورانه مخاطبان را جذب کرد.

  • شرکت ردیاب GPS خودرو

سیستم ردیابی gps امکان ردیابی دقیق مکان خودرو و مسیرهای انتخابی را فراهم می‌کند. با استفاده از این سیستم

رصد وضعیت ترافیک، مدیریت سفرها، زمان‌بندی امکان‌پذیر است. رقابت در این صنعت بالا است و باید خدمات ویژه و نو به مخاطبان ارائه شود. این سیستم‌ها باعث عملکرد بهتر و بهبود امنیت حمل و نقل می‌شوند. سیستم ردیابی GPS  فرصتی جذاب در صنعت حمل و نقل می‌باشد که آینده‌ای درخشان و رو به رشد دارد.

استارتاپ‌های موفق خارجی در کانادا

در کانادا استارت‌آپ‌های موفق بسیاری وجود دارد که هر کدام سرمایه و ثروت بسیاری جذب و تولید کرده‌اند و باعث ایجاد مشاغل زیادی در کانادا شده‌اند. در این قسمت به معرفی برخی از استارت‌های موفق خارجی در کانادا پرداخته‌ایم:

  • Loopio

استارت‌آپ Loopio در زمینه نرم‌افزار و فناوری اطلاعات فعالیت می‌کند و برای مدیریت سوالات امنیتی طراحی شده است. این استارت‌آپ به شرکت‌های بزرگ کمک می‌کند تا از پرسشنامه‌های امنیتی و موارد دیگر استفاده کنند و بتوانند با مشتریان همکاری و تعامل داشته باشند.

  • Maple

این استارت‌آپ یکی از موفق‌ترین و پردرآمدترین استارت‌آپ‌های کانادا است که در حوزه فناوری اطلاعات و مراقبت‌های بهداشتی فعالیت می‌کند. بیماران در طول ۲۴ ساعت شبانه‌روز از طریق این پلتفرم می‌توانند با پزشکان ارتباط برقرار کنند و دسترسی فوری به پزشک داشته باشند. این استارت‌آپ در تورنتو مستقر است و به دلیل آسان بودن استفاده از اپلیکیشن آن، در بین مردم بسیار محبوب شده است.

  • RVezy

یکی از موفق‌ترین استارت‌آپ در حوزه سفر است و کمپرهای مسافرتی را برای سفرها اجاره می‌دهد. افراد از طریق RVezy می‌توانند کمپرهای خود را اجاره دهند و یا برای سفر کمپر اجاره کنند. این استارتآپ حدود ۱۰۰ نفر پرسنل دارد و بیش از ۲۳ میلیون دلار جذب سرمایه داشته است.

  • Borrowell

این استارت‌آپ نیز یکی از بهترین و موفق‌ترین استارت‌آپ‌های کانادا است که در حوزه مالی-تکنولوژی فعالیت می‌کند. Borrowell  به افراد کمک می‌کند تا امور مالی خود را به بهترین شیوه مدیریت کنند. در این اپلیکیشن سرویس‌های مربوط به حساب بانکی، کارت اعتباری، وام و… داده می‌شود و افرادی که امتیاز بیشتری در این اپلیکیشن داشته باشند، اعتبار و امتیازشان برای دریافت تخفیف و بیمه‌نامه بالاتر می‌رود.

استارتاپ‌های موفق خارجی در کانادا

استارتاپ‌های موفق ایرانی در کانادا

ایرانیان مقیم کانادا نیز توانسته‌اند کسب و کار و استارتاپ‌های موفقی در این کشور راه‌اندازی کنند. استارت‌آپ های موفق ایرانی در کانادا در حوزه‌های مختلف در زمینه ایمنی، روانشناسی، هوش مصنوعی، بازیافت فلزات، فیلم و.. در حال فعالیت هستند. از موفق‌ترین استارت‌آپ‌های ایرانی در کانادا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Fellow

این استارت‌آپ در سال ۲۰۱۷ راه‌اندازی شده است که ۲ ایرانی از بنیان‌گذاران آن هستند. این استارت‌آپ موفق اپلیکیشنی طراحی کرده است که به کسب و کارها کمک می‌کند تا بتوانند راحت‌تر جلسات خود را مدیریت کنند. استارت‌آپ Fellow در جذب سرمایه موفق عمل کرده است و تقریبا ۹ سرمایه‌گذار را جذب کرده است.

  • Gadjet

یکی استارت‌آپ موفق در کانادا که یکی از بنیان‌گذاران آن ایرانی است. گجت به کسب و کارها کمک می‌کند تا برنامه‌های کاربردی را با سرعت بیشتر توسعه بخشند. این استارت‌آپ در سال ۲۰۲۰ در اتاوا کانادا راه‌اندازی شده است و توانسته است ۵ سرمایه‌گذار را جذب کند.

  • ApplyBoard

این استارت‌آپ موفق توسط ۳ برادر ایرانی در سال ۲۰۱۵ پایه‌گذاری شده است. این استارت‌آپ با استفاده از هوش مصنوعی به ارائه خدمات پذیرش دانشجو پرداخته است و با جذب سرمایه بالا تبدیل به یک استارت‌آپ ۱ میلیارد دلاری شده است.

  • Kik interactive

این استارت‌آپ در حوزه پیام رسان فعالیت می‌کند و در سال ۲۰۰۹ تاسیس شده است. در حال حاضر ۳۰۰ میلیون نفر کاربر دارد و یکی از بزرگترین پیام‌رسان‌های دنیا محسوب می‌شود.

  • Ultralizer

استارت‌آپی ایرانی تبار که در حوزه مواد ضد عفونی کننده فعالیت می‌کند و با ارائه ضد عفونی کننده اشیاء و سطوح یکی از کسب و کارهای موفق در کانادا است که در مانیتوبا کانادا مستقر است.

هزینه تاسیس استارتاپ‌های موفق در کانادا

هزینه‌های تاسیس یک استارت‌آپ در کانادا بسته به نوع و اندازه استارت‌آپ می‌تواند متفاوت باشد. به طور کلی عدد و رقم ثابتی به عنوان هزینه تاسیس استارت‌آپ در کانادا نمی‌توان اعلام کرد اما این هزینه به عوامل هزینه‌های مختلفی بستگی دارند که در این بخش به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • هزینه ثبت شرکت
  • هزینه‌های حقوقی
  • هزینه محل کار
  • هزینه بازاریابی و تبلیغات
  • هزینه استخدام و مدیریت
  • هزینه‌ای مالی و حسابداری
  • سرمایه مورد نیاز اولیه
  • هزینه‌های حقوق و دستمزد

حداقل هزینه راه‌اندازی استارتاپ در کانادا ۶۰ تا ۷۰ هزار دلار است و این هزینه بسته به افراد وابسته به فرد متقاضی، هزینه صدور گواهینامه و… متغیر است. 

سوالات متداول

برای اخذ ویزای استارت‌آپ باید بیزنس پلن قوی ارائه داد و تمکن مالی را به دولت کانادا اثبات کرد. معمولا نیاز به مدرک زبان نیست و فرد متقاضی باید نامه حمایتی از یک سرمایه‌گذار کانادایی اخذ نماید.

برای اخذ ویزای استارت‌آپ باید نامه حمایتی ارائه شود که این نامه معمولا توسط سرمایه‌گذار صادر شده و تاییدکننده استارت‌آپ است و نشان می‌دهد که سرمایه‌گذار از ایده استارت‌آپ شما حمایت کرده است.

مدت زمان گرفتن ویزای استارت‌آپ ارتباط مستقیم با ایده آن دارد اما عموما اخذ ویزا استارت‌آپ ۱ تا ۲ سال طول می‌کشد.

از مهم‌ترین دلایل ریجکت شدن ویزای استارت‌آپ می‌توان به داشتن سوءپشینه، عدم ارائه‌مدارک به طور کامل، داشتن مشکلات پزشکی، نداشتن توانایی مالی کافی اشاره کرد.

بر اساس آمار منتشر شده در وبسایت‌های معتبر در هر ساعت ۱۱ استارت‌آپ جدید در کانادا ظهور پیدا می‌کنند و در حال حاضر حدود ۹۰۰ هزار کمپانی استارت‌آپی در کانادا وجود دارد.

فرد باید قبل از مهاجرت ایده و پلن راه‌اندازی استارت‌آپ را داشته باشد و پس از گرفتن ویزای کار شروع به راه‌اندازی استارت‌آپ کند. در طول مدت حضور در کانادا، پیشرفت استارت‌آپ توسط اداره مهاجرت کانادا کنترل و بررسی می‌شود.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سوالات خود را از ما بپرسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وبینار تخصصی و رایگان

مهاجرت کاری به آلمان

  • چگونه می‌توانید به آلمان مهاجرت کنید؟
  • آشنایی با شرایط و مراحل مهاجرت کاری به کشور آلمان
  • راهنمایی درباره مدارک لازم برای جاب آفر و ویزای کاری آلمان
  • قوانین جدید مهاجرت کاری به آلمان
  • بلوکارت چیست؟
  • تجربیات و نکات کاربردی از افرادی که به آلمان مهاجرت کرده‌اند
  • پرسش و پاسخ با کارشناس مهاجرت