Screenshot 2024-02-20 111644
موسسه مشاوره مهاجرتی و سرمایه گذاری آکو مهاجر ویرا (ثبت: ۵۴۳۴۷)
دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری آکو
Screenshot 2024-02-20 111644
Search
Close this search box.
موسسه مشاوره مهاجرتی و سرمایه گذاری آکو مهاجر ویرا (ثبت: ۵۴۳۴۷)
دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری آکو
رفع ریجکتی ویزای کانادا

رفع ریجکتی ویزای کانادا

ریجکتی ویزای کانادا یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا محسوب می‌شود؛ چراکه، این مسئله ممکن است به دلایل مختلفی رخ بدهد. خبر خوب آن است که در صورت مواجهه با این مشکل، امکان رفع ریجکتی ویزای کانادا با کمک مشاورین و وکلای خبره موسسه مهاجرتی ویزموندو میسر خواهد بود. بسته به نوع ویزا و دلیل ریجکتی آن، راهکارهای رفع ریجکتی ویزای کانادا متفاوت بوده و در این مسیر گزینه‌های متفاوتی وجود خواهند داشت که در این مطلب کاربردی با آن‌ها آشنا خواهید شد.
رفع ریجکتی ویزای کانادا
Picture of نویسنده: گروه تحقیقاتی ویزموندو
نویسنده: گروه تحقیقاتی ویزموندو
مدت زمان مطالعه مقاله 13 دقیقه میباشد
فهرست مطالب

در صورت ریجکتی ویزای کانادا چه اقدامی باید کرد؟

 
فرآیند درخواست ویزا، زمان و انرژی بسیاری را می‌طلبد. فرد متقاضی می‌بایست برای این درخواست مدارک مورد نیاز را جمع‌آوری کرده و در مصاحبه سفارت کانادا شرکت کرده و هزینه‌هایی را بپردازد تا بتواند ویزای مورد نظر را دریافت کند. با این حال، ارائه درخواست ویزا، هرگز تضمینی برای دریافت آن نخواهد بود. این مسئله ممکن است به دلایل مختلف یا حتی به اشتباه رخ بدهد؛ به همین دلیل، شرایطی در نظر گرفته شده است که متقاضیان بتوانند برای درخواست تجدید نظر اقدام کنند. این امر در نگاه اول آسان نبوده و از مراحل مختلفی برخوردار است. برای این منظور می‌توانید از تجربه مشاورین موسسات مهاجرتی بهره‌جویی کنید.
 

مهم ترین دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا

ریجکتی ویزا کانادا بر اساس هر پرونده و بر اساس شرایط منحصر به فرد هر نوع ویزا متفاوت خواهد بود. در ادامه رایج‌ترین دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا را بر اساس اطلاعات سایت رسمی کانادا مشاهده خواهید کرد:
 
  • عدم ارائه‌سازی مدارک صحیح
  • عدم اثبات منابع مالی لازم برای هزینه‌های سفر و اقامت به کشور کانادا
  • عدم برخورداری از استانداردهای امنیتی، مثل برخورداری از سوابق کیفری
  • عدم متقاعد شدن مأمور مهاجرتی از قصد متقاضی مبنی بر ترک خاک کانادا
  • عدم برخورداری از استانداردهای بهداشتی
  • برخورداری از پرونده ارتکاب جرم قابل مجازات
  • برخورداری از سابقه جرایم جنسی علیه کودکان
  • شرکت در فعالیت‌های تروریستی
 

از چه راه هایی می توان برای رفع ریجکتی کانادا اقدام کرد؟

چنانچه درخواست ویزای کانادا شما رد شده است، نگران نباشید؛ چراکه، این پایان راه نیست. پس از ریجکت شدن درخواست، رفع ریجکتی ویزای کانادا به 3 شکل قابل انجام خواهد بود:
 
  1. رفع ریجکتی یا ریفیوزی ویزای کانادا از طریق رفع اشکالات پرونده و تنظیم درخواست مجدد
  2. اعتراض به اداره مهاجرت کانادا با کمک ارسال ریکانسیدرشن ویزا
  3. رفع ریجکتی ویزای کانادا در دادگاه فدرال (کورت) کانادا
 

نامه تجدید نظر برای رد ویزا چیست؟

در صورت مواجهه با ریجکتی کشور کانادا، شاید تصور کنید که با رد درخواست ویزای خود دیگر نباید به کانادا فکر کنید؛ اما چنانچه پرونده شما فاقد ایراد اساسی باشد یا در حق شما اجحاف شده باشد، به احتمال زیاد می‌توانید برای برطرف‌ سازی ریجکتی کانادا اقدام کنید. برای اعتراض به ریجکت شدن پرونده خود و رفع ریجکتی ویزای کانادا می‌بایست یک نامه تجدید نظر تنظیم کنید. روند تنظیم این نامه کار آسانی نخواهد بود و به مهارت و تخصص نیاز خواهد داشت؛ چراکه، این نامه می‌بایست بر اساس دلایل بسیار قوی تنظیم شده و به این مسئله بپردازد که چرا فکر می‌کنید تصمیم رد ویزای شما نادرست بوده است.
 

کورت چیست؟ چرا از این راه باید اقدام کرد؟

احتمالا این مسئله را شنیده‌اید که برخی از متقاضیان، پرونده ویزای خود را برای برطرف سازی ریجکتی به کورت (دادگاه فدرال کانادا) برده‌اند و سپس موفق به دریافت ویزا شده‌اند. هنگامی متقاضی از این مسیر اقدام می‌کند که بخواهد با طرح شکایت از اداره مهاجرت کانادا، به رای دریافتی خود اعتراض کند. واقعیت این است که اگر پرونده شما اشتباها توسط آفیسر ریجکت شده باشد، می‌توانید پرونده را به کورت برده و از قاضی بخواهید تا پرونده شما را مورد بازنگری قرار دهد. البته لازم به ذکر است که برای چنین اقدامی به دلایل کافی و منطقی نیاز خواهید داشت.
 
شرایط اعتراض در کورت کانادا

شرایط اعتراض در کورت کانادا

معمولا در هنگام تنظیم شکایت و ارجاع آن به دادگاه فدرال کانادا، به یکی از موارد زیر استناد می‌شود:
 
  • منطقی بودن
  • منصفانه بودن
  • اشتباه در فکت یا تفسیر قانون
 
درواقع، می‌بایست در دادگاه فدرال کانادا حرفی برای دفاع از خود داشته باشید و کیس شما به شکلی باشد که قابل دفاع باشد. بسیار مهم است که در هنگام ارسال درخواست مجدد به اداره مهاجرت کانادا، اشکال‌های موجود را برطرف کرده باشید؛ چراکه، در این صورت در هنگام مراجعه به کورت پرونده شما ضعیف تلقی خواهد شد.
 

نکات مهم قبل از شکایت در کورت

پیش از آن که برای ریجکتی پرونده خود شکایت تنظیم کنید، می‌بایست حتما اقدامات زیر را دنبال کنید:
 
  1. مراجعه به وکلای مجرب موسسات مهاجرتی به منظور بهره‌جویی از تجارب ایشان
  2. درخواست کیس نت یا همان نت آفیسر ویزا برای اطلاع دقیق از دلایل ریجکتی ویزا
  3. برطرف سازی ایرادات موجود در پرونده و ارسال مجدد
  4. اقدام برای تنظیم شکایت پس از ریجکتی مجدد درخواست ویزا
  5. تنظیم یک شکایت بر اساس منطق  (Reasonableness)،انصاف (Fairness) و خطا در حقیقت یا تفسیر قانون  (Error in Fact or Law)

 

نکات مهم قبل از شکایت در کورت

مثال هایی برای اعتراض در کورت کانادا

موارد مختلفی وجود داشته‌اند که با دنبال کردن موارد ذکر شده توانسته‌اند پرونده خود را به موفقیت برسانند. در ادامه چند سناریو را برای مثال شرح خواهیم داد:
 
  • فرد متقاضی برای ویزای تحصیلی کانادا به اندازه کافی به کشور خود وابستگی نشان داده و افسر پرونده به دلیل عدم تای و وابستگی به کشور مبدا، درخواست را ریجکت کرده است (Reasonableness).
  • فرد متقاضی به دلیل مجرد بودن توسط افسر پرونده ریجکت شده است (Fairness).
  • آفیسر اشتباها رشته تحصیلی مورد نظر فرد متقاضی را با مقطع تحصیلی پیشین نامرتبط تلقی کرده است (Error in Fact). 
 

در کورت کانادا چه شخصی از شما دفاع خواهد کرد؟

در صورت مراجعه به دادگاه فدرال کانادا و اقدام برای رفع ریجکتی و تجدید نظر خواهی ویزای کانادا تنها 2 نفر قادر خواهند بود تا از پرونده شما دفاع کنند:
 
  • خودتان
  • وکیل شما
 
دقت داشته باشید که در این دادگاه با وکلای خبره اداره مهاجرت مواجه خواهید بود؛ پس به کمک یک وکیل خبره امور مهاجرتی نیاز خواهید داشت. این شخص می‌بایست عضو کانون وکلای یکی از استان‌های کانادا باشد. البته وکلا و مشاورین با تجربه موسسات مهاجرتی ویزموندو می‌توانند در دادگاه ویژه مهاجرت، یعنی IRB به نمایندگی از شما شرکت کرده و از شما دفاع کنند.
 
مراحل اعتراض و رفع ریجکتی در کورت کانادا

مراحل اعتراض و رفع ریجکتی در کورت کانادا

اعتراض و رفع ریجکتی ویزای کانادا در دادگاه فدرال شامل 11 مرحله کلی می‌شود که عبارتند از:
 
  • ریجکت شدن درخواست

از هنگام دریافت نتیجه، چنانچه در خاک کانادا باشید به مدت 15 روز و چنانچه خارج از خاک این کشور باشید به مدت 60 روز فرصت خواهید داشت که پروسه کورت را شروع کنید. در برخی شرایط امکان تمدید زمان هم وجود خواهد داشت.
 
  • اقدام به فایل کردن پرونده شما در کورت

در این مرحله برای Leave کردن پرونده در کورت اقدام می‌کنیم. Leave کردن به معنای اخذ اجازه وجود به کورت با نظر قاضی است. به بیان ساده، در این مرحله برای دریافت موافقت ورود به کورت اقدام می‌کنیم.
 
  • ارسال دلایل ریجکتی توسط اداره مهاجرت

در حدود 10 روز پس از فایل شدن پرونده شما، از جانب کورت ابلاغیه‌ای برای اداره مهاجرت ارسال شده و 1 ماه به آن‌ها فرصت داده می‌شود تا دلایل ریجکتی را ارسال کنند.
 
  • سابمیت کردن دفاعیه توسط وکیل پرونده

بعد از دریافت دلایل ریجکتی، وکیل پروند به مدت 1 ماه فرصت دارد تا مدارک خود را که شامل دفاعیه می‌شود ارسال کند.
 
  • پاسخ اداره مهاجرت به دفاعیه شما

در برخی از شرایط، تا 30 روز پس از مرحله سابمیت، دفاعیه‌ای از سوی اداره مهاجرت در قالب پاسخ به کورت فرستاده می‌شود. درواقع، وکیل اداره مهاجرت کانادا پرونده را بررسی کرده و چنانچه نقطه ضعفی در دفاعیه پیدا کند، آن را بزرگ کرده و تلاش می‌کند تا اثبات کند پرونده صلاحیت لازم را ندارد. 
 
  • پاسخ وکیل به دفاعیه اداره مهاجرت

در سناریوی ذکر شده، وکیل شما می‌بایست طی 10 روز به چالش ایجاد شده از سوی وکیل اداره مهاجرت پاسخ قانع‌کننده بدهد تا اثبات کند پرونده از صلاحیت لازم برخوردار است.
 
  • قاضی پرونده اقدام به تصمیم‌ گیری می‌کند

در این مرحله، قاضی نظرش را در رابطه با اجازه ورود به کورت اعلام می‌کند. پاسخ وی به این مرحله مثبت یا منفی خواهد بود.
 
  • جلسه استماع آغاز می شود

در جلسه استماع در دادگاه فدرال کانادا، قاضی پرونده به صحبت‌های طرفین گوش فرا داده و درنهایت به نفع شما یا به نفع اداره مهاجرت رای صادر می‌کند. این جلسه ممکن است بعد از 30 الی 90 روز از اجازه ورود به کورت آغاز شود. طول این جلسه نیز حدودا 90 دقیقه خواهد بود.
 
  • ستل شدن پرونده در بین مراحل دوم تا هشتم

در چنین پرونده‌هایی و در مراحل دوم تا هشتم امکان آن که پرونده شما مستقیما به مرحله نهم وارد شود، بسیار زیاد است. ستل شدن به معنای صلح میان طرفین بوده و معمولا پیشنهادی است که اداره مهاجرت به فرد متقاضی می‌دهد. این سناریو در صورت ارائه یک دفاعیه خوب میسر خواهد شد. در حقیقت پیشنهاد ستل یک سناریوی برد-برد است؛ زیرا در زمان صرفه‌جویی زیادی ایجاد شده و شکستی برای اداره مهاجرت ثبت نمی‌شود.
 
  • ارجاع پرونده به اداره مهاجرت

چنانچه موفق به دریافت رای مثبت شده باشید، پرونده شما مجددا به اداره مهاجرت ارجاع داده شده و این بار پرونده شما توسط آفیسر دیگری بررسی شده و نتیجه آن مانند سایر پرونده‌ها به اطلاع شما می‌رسد.
 
  • درخواست مدارک به روز رسانی شده

معمولا پس از برنده شدن یا قبول پیشنهاد ستل، پروفایل از حالت Refused به حالت Your Action is Required مبدل شده و نامه‌ای را مبنی بر آپدیت مدارک دریافت خواهید کرد. در طی این درخواست از شما خواسته می‌شود تا در طول 30 روز، برخی از مدارک را در سامانه بارگذاری کنید. برخی از این مدارک عبارتند از:
 
  • نامه به روز شده پذیرش 
  • مدارک به روز شده مرتبط با مسائل مالی
  • سایر مدارکی که به روز شده باشد با تغییری که در شرایط شما ایجاد شده باشد
 
  • دریافت نتیجه نهایی

پس از بارگذاری مدارک و بررسی مجدد آن‌ها، نتیجه ویزای شما صادر می‌شود. چنانچه مدارک را به درستی و بی کم‌وکاست ارائه سازید، اغلب با جواب مثبت مواجه خواهید بود. در شرایطی که پرونده شما مجددا ریجکت شود، امکان سابمیت مجدد پرونده و ورود مجدد آن به کورت وجود خواهد داشت.
 

ریجکت شدن ویزای توریستی کانادا

ارائه اطلاعات غلط به آفیسر سفارت، وجود مشکل در مدارک ارسال شده، برخورداری از سوءپیشینه و سوابق کیفری، وضعیت نامناسب سلامت جسمانی، فقدان تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های سفر، ضعیف بودن شرایط مالی فرد دعوت‌کننده شما و عدم شواهد کافی برای قصد بازگشت به وطن می‌توانند از جمله مهم‌ترین دلایل ریجکتی ویزای توریستی کانادا محسوب شوند.
 
در صورت ریجکت شدن ویزای توریستی، امکان ثبت اعتراض با ارسال یک نامه رسمی به سفارت کانادا وجود خواهد داشت. دقت داشته باشید که تدوین محتویات این نامه رسمی بسیار حساس است. در این شرایط بهترین اقدام، بررسی دلیل ریجکت شدن و آماده‌سازی مدارک لازم به کمک کارشناسان متخصص امور مهاجرتی خواهد بود.
 

ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

ریجکتی به معنای عدم موافقت با درخواست ویزا برای تحصیل است. این مسئله ممکن است به دلیل عدم تطابق با معیارها و شرایط تحصیلی مورد نیاز رخ بدهد. مدارکی که در وهله اول برای دریافت ویزای تحصیلی ارائه می‌دهید، نقش مهمی در نظر افسران پرونده خواهد داشت. چنانچه مدارک ارسالی شما فاقد شرایط لازم باشد، توسط اداره مهاجرت کانادا ریجکت می‌شوید.
 
در چنین حالتی می‌بایست از راهنمایی‌های یک مشاور مهاجرتی باتجربه بهره‌جویی کنید. مشاورین قادر هستند تا در رابطه با نحوه تهیه مدارک (تعداد، ابعاد و قالب محتوایی)، زمان‌‌بندی مناسب برای ارسال مدارک و سایر موارد، راهکارهای لازم را در اختیارتان قرار داده و شما را در مسیر رفع ریجکتی ویزای کانادا یاری کنند.
 

آشنایی با دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

سازمان مهاجرت کانادا ممکن است درخواست ویزای دانشجویی را به دلایل مختلفی رد کند که برخی از آن‌ها عبارتند از:
 
  1. عدم برخورداری از تمکن مالی لازم
  2. عدم مهارت کافی در زبان انگلیسی
  3. عدم ارائه نامه پذیرش از موسسات آموزشی
  4. انتخاب دوره تحصیلی اشتباه و نامرتبط
  5. عملکرد تحصیلی ضعیف
  6. عدم ارائه مدارک هویتی لازم
  7. عدم اسکن و آپلود مدارک بیومتریک
  8. عدم اثبات قصد بازگشت به وطن
  9. عدم رعایت استانداردهای پزشکی
 

اجتناب از ریجکتی و نکات رفع ریجکتی ویزای تحصیلی 

با توجه به مواردی که در ادامه می‌خوانید، می‌توانید احتمال ریجکت شدن ویزای تحصیلی خود را تا حد چشم‌گیری کاهش دهید. همچنین در صورت ریجکتی ویزای تحصیلی، بهتر است به تصحیح و بررسی همین موارد توجه داشته باشید:
 
  1. بهره‌جویی از تجربه مشاورین موسسات مهاجرتی معتبر نظیر ویزموندو
  2. ارائه انگیزه‌نامه و توصیه‌نامه قوی
  3. تقویت مهارت زبان انگلیسی
  4. بررسی المان‌های درخواست ویزا
  5. اثبات تمکن مالی لازم برای دریافت ویزا
  6. اثبات وابستگی به خانه و خانواده
 

آشنایی با دلایل ریجکتی ویزای کاری کانادا

ویزای کاری کشور کانادا برای متقاضیانی صادر می‌شود که توانسته‌اند از طریق برنامه‌های مختلفی که در کانادا تعریف شده است، در این کشور کار پیدا کنند؛ اما این درخواست نیز همانند سایر ویزاها می‌تواند به دلایل زیر رد شود:
 
  • ارائه مدارک نادرست و نامعتبر 
  • سوء پیشینه و سوء سابقه
  • عدم اثبات تمکن مالی
  • فقدان وضعیت شغلی مناسب در کشور مبدا
  • فقدان استانداردهای سلامت مانند ابتلا به بیماری‌های خاص
  • عدم دریافت جاب آفر از کارفرمای معتبر
  • عدم موفقیت در برنامه اسکیلد ورکر کانادا
  • عدم قانع سازی آفیسر برای قصد بازگشت به کشور مبدا
  • اتمام ددلاین برنامه کاری موردنظر در هنگام بررسی مدارک
 

دلایل ریجکتی ویزای همراه (پیوست) کانادا

افزایش درخواست ویزای دانشجویی کشور کانادا، موجبات رد شدن بسیاری از ویزاهای همراه را فراهم آورده است. همچنین ریجکت شدن ویزای همراه کانادا می‌تواند با سایر ویزاهای این کشور یکسان باشد. مسائلی مانند عدم مهارت زبان، عدم تمکن مالی، نامشخص بودن قصد متقاضی برای ترک خاک کانادا، ارائه مدارک ناکافی و مواردی از این دست می‌توانند باعث ریجکت شدن ویزای فرد همراه شوند.
 
بسیاری از مشاورین توصیه می‌کنند که برای ویزای همراه به صورت همزمان اقدام صورت نگیرد؛ چراکه، در صورت مشکل در مدارک فرد همراه، ویزای فرد جویای کار یا فرد دانشجو نیز رد می‌شود. بنابراین، بهتر است پس از اتمام پروسه دریافت کاری یا تحصیلی، برای دریافت ویزای همراه اقدام صورت گیرد.
 

خدمات ویزموندو برای رفع ریجکتی ویزای کانادا

موسسه مهاجرتی ویزموندو با بهره‌مندی از سابقه طولانی‌مدت در زمینه امور مهاجرتی و دانشجویی و با کمک مشاوران قانونی و وکلای حقوقی خبره همکار خود، تا امروز توانسته است پرونده‌های ریجکتی بی‌شماری را برطرف سازد. شما می‌توانید با پشتوانه خدمات این موسسه مهاجرتی معتبر برای هریک از مراحل رفع ریجکتی ویزای کانادا اقدام کرده و شانس موفقیت خود را به حداکثر برسانید.
 

کلام آخر

ریجکت شدن ویزای کانادا مسئله‌ای است که می‌تواند به دنبال دلایل مختلفی رخ بدهد. این مسئله تا حد زیادی می‌تواند به شرایط فرد متقاضی و همچنین نوع ویزای درخواستی بستگی داشته باشد. از این‌رو، مراحل رفع ریجکتی ویزای کانادا هم می‌تواند تا حدی متفاوت باشد.
 
چنانچه درخواست شما توسط اداره مهاجرتی کانادا رد شده باشد از طریق ریکانسیدریشن، ریسابمیت و یا کورت، می‌توانید برای رفع ریجکتی پرونده خود اقدام کنید. بهره‌جویی از تجارب مشاورین خبره موسسه مهاجرتی ویزموندو در هریک از این مراحل می‌تواند شانس شما را تا حد چشم‌گیری افزایش دهد.
 

سوالات متداول

ریفیوز در حقیقت به معنای ریجکت شدن یا رد شدن ویزای شما در اپلیکیشن ویزای کانادا است.

معمولا می‌توانید با کمک یک مشاور مجرب و رفع مشکلات اعلام شده برای اعتراض به این مسئله اقدام کنید. چنانچه افسر پرونده با دلایل غیرمنطقی پرونده شما را رد کند، قادر خواهید بود تا در دادگاه فدرال کانادا برای رسیدگی به پرونده خود اقدام کنید.

این مسئله می‌تواند به نوع ویزای درخواستی شما بستگی داشته باشد؛ اما مواردی مانند عدم مهارت زبان کافی، عدم تمکن مالی، سوءپیشینه، عدم رعایت استانداردهای پزشکی و عدم آپلود اطلاعات بیومتریک، ازجمله موارد مهمی هستند که می‌توانند موجبات رد شدن ویزای شما را فراهم آورند.

این نوع از ویزا به همسر، فرزندان تحت تکفل و والدین متقاضیان ویزا اعطا می‌شود.
خیر. در صورتی که یک بار اطلاعات بیومتریک را به درستی ارسال کرده باشید، نیازی به انگشت‌نگاری مجدد نخواهید داشت؛ چراکه، این اطلاعات به مدت 10 سال اعتبار خواهند داشت.
مدت‌زمان حدودی دریافت نوت آفیسر، در حدود 30 روز بعد از ثبت درخواست تخمین زده می‌شود.
خیر. شما در این بازه زمانی نمی‌توانید مدرکی را اضافه یا کم کنید. مدارک ارائه ‌شده در کورت می‌بایست دقیقا همان مدارکی باشند که به سفارت ارائه می‌شوند.
مطالب مرتبط
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *