Screenshot 2024-02-20 111644
موسسه مشاوره مهاجرتی و سرمایه گذاری آکو مهاجر ویرا (ثبت: ۵۴۳۴۷)
دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری آکو
Screenshot 2024-02-20 111644
Search
Close this search box.
موسسه مشاوره مهاجرتی و سرمایه گذاری آکو مهاجر ویرا (ثبت: ۵۴۳۴۷)
دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری آکو
ویزای ویزیتوری چیست؟

ویزای ویزیتوری چیست؟

ویزای ویزیتوری که به عنوان ویزای بازدیدکننده یا ویزای اقامت موقت نیز شناخته می‌شود، توسط دولت یک کشور صادر می‌شود. این سند مسافرتی قانونی به اتباع خارجی اجازه می‌دهد تا برای یک دوره زمانی خاص و با اهداف گردشگری، تفریح یا بازدید از دوستان و خانواده وارد کشور مقصد شوند. اگر می‌خواهید بدانید ویزای ویزیتوری چیست تا پایان مطلب همراه ویزموندو باشید.
ویزای ویزیتوری چیست؟
Picture of نویسنده: گروه تحقیقاتی ویزموندو
نویسنده: گروه تحقیقاتی ویزموندو
مدت زمان مطالعه مقاله 5 دقیقه میباشد
فهرست مطالب

ویزای ویزیتوری چیست؟

ویزای ویزیتوری که معمولا به اشتباه با ویزای توریستی اشتباه گرفته می‌شود، با اهداف اقامت کوتاه‌مدت ارائه می‌شود. این ویزا معمولا برای اهداف گردشگری، اوقات فراغت، تجارت کوتاه‌مدت، شرکت در کنفرانس‌ها یا مذاکره در مورد قراردادها صادر می‌شود.
 
ویزای بازدیدکننده اغلب با محدودیت‌های خاصی مانند منع از اشتغال با حقوق یا اقامت طولانی‌مدت همراه است. این ویزا معمولا برای مدت زمان مشخص، از چند روز تا چند ماه اعطا می‌شود.

فرایند درخواست اخذ ویزای ویزیتوری

اما فرآیند درخواست اخذ ویزای ویزیتوری چیست؟ متقاضیان اخذ ویزای ویزیتوری باید در ابتدا با روند درخواست آن آشنا شوند. در ادامه، یک راهنمای گام به گام برای شما آورده شده است.
 
  • تکمیل فرم درخواست ویزای بازدید‌کننده:  شما می‌توانید این کار را به صورت آنلاین در وب‌سایت سفارت یا از طریق وب‌سایت نمایندگی ویژه صدور ویزا برای کشور مورد نظر خود انجام دهید.
  • پرداخت هزینه‌های درخواست ویزا: اخذ ویزای ویزیتوری هر کشوری هزینه متفاوتی دارد. بنابراین باید از هزینه اخذ ویزای ویزیتوری آن کشور اطلاع داشته باشید.
  • شرکت در جلسه حضوری: در صورت نیاز باید اسناد خود را به صورت حضوری به سفارت یا آژانس کشور مقصد ببرید. آن‌ها به شما اطلاع می‌دهند که آیا نیاز به انجام این کار دارید یا می‌توانید مدارک را به صورت الکترونیکی ارسال کنید.
  • انتظار برای پاسخ: درنهایت تنها کاری که باید انجام دهید، صبر کردن است! سفارت یا آژانس نماینده آن، درخواست شما را بررسی می‌کند. سپس به شما اطلاع می‌دهد که آیا ویزای شما تایید شده است یا خیر.
انواع ویزای ویزیتوری

انواع ویزای ویزیتور

به طور کلی، انواع مختلفی از ویزاهای ویزیتوری وجود دارد که با توجه به هدف سفر شما صادر می‌شوند. رایج‌ترین انواع ویزای ویزیتور شامل ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای ترانزیت، ویزای دیدار با خانواده و ویزا پزشکی و درمانی است.
 
دوره اعتبار ویزای بازدیدکننده به کشور و نوع خاص ویزا بستگی دارد و معمولا از چند هفته تا چند ماه متغیر خواهد بود. اگر برنامه اخذ هرکدام از ویزاهای ویزیتوری را دارید، با ویزموندو تماس بگیرید. ویزموندو در اخذ انواع ویزای ویزیتور از اکثر کشورهای جهان تخصص کامل دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای ویزیتور

اما مدارک مورد نیاز ویزای ویزیتوری چیست؟ مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ویزیتور به کشور مقصد شما بستگی دارد. با این حال، برخی مدارک مشترک برای اخذ آن به شرح زیر هستند.

  • پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار بیش از مدت زمان مورد نظر برای اقامت و دارای صفحات خالی لازم برای مهر ویزا
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا شامل اطلاعات حیاتی در مورد متقاضی مانند مشخصات فردی، هدف از بازدید و مدت اقامت مورد نظر
  • اثبات توان مالی برای پرداخت مخارج خود در طول بازدید شامل صورتحساب‌های بانکی، نامه‌های استخدامی یا اظهارنامه مالیاتی
  • برنامه سفر با فعالیت‌های برنامه‌ریزی‌شده برای مدت اقامت در کشور خارجی
  • جزییات محل اقامت در کشور مقصد به صورت رزرو هتل، دعوتنامه امضا شده از میزبان یا اثبات مالکیت و قرارداد اجاره
  • داشتن دعوتنامه از طرف میزبان در صورت دیدار با دوستان یا اقوام
  • بیمه درمانی با پوشش معتبر و لازم در کشور مقصد
  • رسید پرداخت هزینه‌های ویزای ویزیتوری
  • سند ازدواج با ترجمه رسمی (در صورت همراهی همسر)
  • بلیت رفت و برگشت (در غیر این صورت باید توانایی مالی لازم برای اخذ بلیت برگشت نشان داده شود.)

هزینه لازم جهت ویزای ویزیتور

هزینه لازم جهت ویزای ویزیتور به کشور مقصد، هدف از بازدید و شرایط فردی بستگی دارد. به طور معمول، هزینه‌های درخواست ویزا و هرگونه هزینه اضافی مانند اخذ بیومتریک یا مخارج ترجمه اسناد را باید در نظر داشت.

زمان دریافت ویزای ویزیتور

زمان دریافت ویزای ویزیتور

مدت زمان لازم برای دریافت ویزای ویزیتور به عوامل گوناگونی وابسته است. از جمله این عوامل می‌توان به کشور مقصد، سفارت، کنسولگری یا نمایندگی خاص صدور ویزا، حجم درخواست‌های در حال رسیدگی و شرایط فردی متقاضی اشاره کرد. به طور کلی، دریافت ویزای بازدیدکننده ممکن است از چند هفته تا چند ماه طول بکشد.

تفاوت ویزای ویزیتوری و توریستی

بسیاری فکر می‌کنند که ویزای ویزیتوری همان ویزای توریستی است و تفاوتی با هم ندارند. اما حالا که دانستیم ویزای ویزیتوری چیست می‌توان دریافت که ویزای ویزیتوری گسترده‌تر از ویزای توریستی است. درواقع ویزای ویزیتوری اعم از ویزای گردشگری به حساب می‌آید. زیرا ویزای بازدیدکننده می‌تواند با اهداف گسترده‌تری مانند دیدار با خانواده، درمان، تجارت یا هر کار کوتاه‌مدت دیگری صادر شود.

ویزای ویزیتوری کانادا

ویزای ویزیتوری کانادا یا ویزای اقامت موقت (TRV) یک سند رسمی صادر شده توسط دولت کانادا است. این ویزا اجازه ورود برای مدت محدود به کانادا را به اتباع خارجی می‌دهد. این ویزا معمولا برای اهداف گردشگری، تجاری یا دیدار با خانواده و دوستان صادر می‌شود.
 
ویزای ویزیتوری کانادا می‌تواند برای یک بار ورود (سینگل) یا چند بار ورود (مولتی) صادر شود. موسسه ویزموندو در اخذ ویزای ویزیتوری کانادا تخصص دارد و کار شما را آسان خواهد کرد.
ویزای ویزیتوری کانادا

چطور برای دریافت ویزای ویزیتوری کانادا اپلای کنیم؟

اپلای برای ویزای ویزیتوری کانادا مستلزم انجام یک سری مراحل ضروری است. نخست باید تمام مدارک لازم را جمع‌آوری کنید. سپس فرم درخواست آنلاین وقت سفارت کانادا را تکمیل فرمایید و اطلاعات شخصی خود را ارائه دهید.
در مرحله بعد باید هزینه مورد نیاز را پرداخت کنید و منتظر بمانید. درنهایت، یک قرار ملاقات برای بیومتریک در مرکز درخواست ویزا تعیین می‌شود که باید در آن شرکت کنید. شرکت ویزموندو در تمام مراحل فوق در کنار شما خواهد بود.

سوالات متداول

مدت اعتبار ویزای ویزیتوری به کشور مقصد بستگی دارد. اما در نظر داشته باشید که این ویزا در دسته کوتاه‌مدت قرار می‌گیرد. بنابراین معمولا بیش از 6 ماه اعتبار نخواهد داشت.

خیر ویزای ویزیتوری با هدف مشخص صادر می‌شود و نباید از محدوده آن فراتر رفت. کار یا تحصیل، خود دسته‌های جداگانه‌ای هستند و ویزای مخصوص به خود را دارند.

رسیدگی به درخواست ویزای ویزیتوری معمولا با سرعت بالاتری صورت می‌گیرد. بنابراین صدور آن معمولا نباید از چند هفته تا چند ماه فراتر رود.

مطالب مرتبط
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *