ویزای کانادا با ویزموندو
فهرست مطالب
کانادا یکی از ۱۰ اقتصاد برتر جهان است. پس جای تعجب نیست که بسیاری از افراد دوست دارند در کانادا زندگی و کار کنند؛ اما لازمه مهاجرت و دریافت ویزای کانادا پیمودن مسیری نسبتاً نگرانکننده و پر از چالش است که نمیتوان بهتنهایی آن را طی کرد و برای رسیدن به موفقیت، باید برای برداشتن هر گام با افراد صاحبنظر در این حوزه مشورت کرد. باوجود تمام نگرانیها درباره اخذ ویزای کشور کانادا؛ خوشبختانه تنوع در انواع ویزای این کشور به متقاضیان این نوید را میدهد که میتوانند وابسته به شرایط خود اقدام به اخذ ویزا کنند. برای مهاجرت به کانادا بهتر است قبل از هر اقدامی آگاهی خود را در حوزه فرآیند دریافت ویزا، مدارک لازم و آشنایی با شرایط و ضوابط افزایش داد.
چگونه ویزای کانادا بگیریم؟
دریافت ویزای کشور کانادا با توجه به اهداف و شرایط متقاضی متفاوت است. شما میتوانید با توجه به شرایط خود، انواع ویزای کانادا شامل ویزای کاری کانادا، ویزای تحصیلی کانادا، ویزای توریستی کانادا و… را انتخاب کنید. دقت بفرمایید که هرکدام از انواع ویزای کانادا شرایط متفاوتی دارند. خوشبختانه همه افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند، میتوانند متناسب با تواناییها و مدارک خود در صورت آشنایی با مسیر، موفق به دریافت ویزا شوند.
انواع ویزای کانادا
ویزای کانادا درواقع برچسبی است که روی پاسپورت چسبانده میشود و درواقع سندی بهعنوان کسب اجازه ورود به کشور رؤیایی کانادا است. هر فردی که قصد مهاجرت به این کشور را دارد، میتواند متناسب با تواناییهای خود اقدام به دریافت ویزا کند؛ اما بهتر است قبل از هر اقدامی به جهت آگاهی بیشتر با انواع ویزای کانادا آشنا شد.
ویزای تحصیلی کانادا
ویزای تحصیلی یکی از پر تقاضاترین انواع ویزای کشور کانادا است و علت این موضوع نیز میتواند با مزایای زندگی در این کشور مرتبط باشد. کیفیت زندگی مطلوب، رفاه کافی، تحصیل در دانشگاههای معتبر دنیا و برخورداری از حقوق شهروندی تنها بخش محدودی از مزایا و ویژگیهای مثبت دریافت ویزای تحصیلی کانادا است که سبب شده است تا گرفتن ویزا یک گزینه بسیار عالی برای دانشجویان بینالمللی محسوب شود، زیرا علاوه بر مزایای فوق، متقاضیان از دولت کانادا اجازه تحصیل و کار دریافت میکنند. همچنین خبر خوب برای دانشجویان بینالمللی علاقهمند به تحصیل در کشور کانادا این است که آنها میتوانند در صورت دریافت ویزای تحصیلی این کشور، همسر و فرزندان خود را نیز با خود ببرند.
ویزای کاری کانادا
ویزای کاری نیز ازجمله پرطرفدارترین انواع ویزا برای مهاجرت به کانادا محسوب میشود. افراد حرفهای، تحصیلکرده و با استعداد میتوانند موفق به دریافت ویزای کاری شوند. البته این نکته را مدنظر داشته باشید که اخذ ویزای کاری کانادا در صورتی امکانپذیر است که شخص در سیستم امتیازبندی اکسپرس انتری نمره خوبی دریافت کند یا یک پیشنهاد شغلی (جاب آفر کانادایی) داشته باشد. امنیت بالا و توسعه اقتصادی رو به رشد کانادا دلایل خوبی برای تمایل افراد نسبت به گرفتن ویزای کاری از کشور کاناداست. داشتن تجارب کاری موفق از جمله مهمترین شرایط دریافت این ویزاست.
ویزای خود اشتغالی کانادا
ویزای خود اشتغالی کانادا بسیار مناسب هنرمندان، ورزشکاران و نیروهای کار ماهر است که قصد دارند برای اقامت دائم یا موقت به کانادا سفر کنند. در نوع ویزا، افراد توانمند در کسبوکار و مشهور، وابسته به مهارت، هنر یا ورزشِ حرفهای خود در این کشور، میتوانند اقدام به خوداشتغالی کنند و خودشان عهدهدار هزینه زندگی خود باشند. البته از آنجاییکه در چند سال اخیر ویزای خوداشتغالی بهعنوان یکی از پر تقاضاترین ویزاهای کانادا تبدیل شده است، دولت این کشور برای اعطا این نوع ویزا، محدودیتهایی را لحاظ کرده است که از جمله مهمترین آن میتوان به تمکن مالی و ارائه گواهی سلامت اشاره کرد.
ویزای اسپانسرشیپ کانادا
ویزای اسپانسرشیپ کانادا از دیگر ویزاهای معتبر این کشور محسوب میشود که مناسب برای افراد بالای ۱۸ سال است. افراد مهاجری که بالای ۱۸ سال سن دارند و در کشور کانادا اقامت دائم دارند، میتوانند به کمک ویزای اسپانسرشیپ برای همسر، پدر، مادر، خواهر، برادر، پدربزرگ، مادربزرگ خود از دولت کانادا اقامت دائم دریافت کنند. البته دریافت این ویزا مشروط بر این است که شخص دعوتکننده بتواند از عهده نیازهای مالی اشخاص دعوتشده برآید؛ به بیان سادهتر میتوان گفت که شخص از شرایط زندگی و مالی مطلوبی برخوردار باشد.
ویزای توریستی کانادا
ایرانیانی که با ویزای توریستی کانادا وارد این کشور می شوند و یا اکنون در کانادا حضور دارند، میتوانند تا تاریخ ۲۸ فوریه ۲۰۲5، به صورت رایگان، درخواست Open Work Permit بدهند. اپن ورک پرمیت مجوزی است که به شما اجازه میدهد تا در کانادا کار کنید و اقامت 3 ساله دریافت کنید.
سوپر ویزای کانادا
سوپر ویزا، مناسب افرادی است که قصد دارند از فرزند یا نوه خود در کانادا دیدن کنند. این نوع ویزا که درواقع زیرمجموعه ویزای توریستی هم دستهبندی میشود، مناسب افرادی است که میخواهند به دلیل وابستگیهای عاطفی به دیدن خانواده خود در کانادا بروند. شرایط اخذ سوپر ویزای کانادا نیز به این صورت که افراد مهاجر و مقیم این کشور که بالای ۱۸ سال سن دارند، میتوانند برای دیدن پدربزرگ، مادربزرگ، پدر و مادر خود از دولت کانادا اجازه ورود بخواهند. البته فرد مقیم در هنگام اجازه خود برای ارسال سوپر ویزا، باید مدارکی اعم از فیش حقوقی، صورتحساب بانکی، بیمه و غیره را همراه خود داشته باشد تا بتواند موجب تسهیل در فرآیند ارسال ویزا شود.
افراد مشمول سوپر ویزا میتوانند به مدت ۱۰ سال بدون هیچ تبدیل وضعیتی به کانادا سفر کنند و در هر بار سفر به این کشور تا ۵ سال در آنجا زندگی کنند. درنهایت باید گفت که پدربزرگها، مادربزرگها و وابستگانی که قصد دارند به کانادا از طریق سوپر ویزا سفر کنند، باید قبل از سفر، دلیل سفر، شرایط خانوادگی، مالی و شرایط اقتصادی خود را درون پرونده مهاجرتی خود برای آفیسر شرح دهند.
ویزای مولتی کانادا
ویزای مولتی کانادا در واقع همان ویزای توریستی کانادا است. در گزشته کشور کانادا 2 نوع ویزای توریستی single (یک بار ورود) و multiple (چندبار ورود) صادر میکرد. حال در چند سال اخیر تمامی ویزاهای توریستی کانادا به صورت مولتی (چندبار ورود) صادر میشود. با اخذ ویزای مولتی کانادا افراد میتوانند هرچند بار که دوست دارند در بازه ۶ ماه به کانادا سفر کنند. مدت اعتبار این ویزا نیز ۱۰ ساله است. البته گرچه اعتبار ویزا مولتی کانادا ۱۰ ساله است؛ اما فراموش نکنید که اعتبار پاسپورتهای ایرانی ۵ ساله است و با ابطال پاسپورت، ویزا نیز باطل میشود. این نوع ویزا در کشور ایران به نام ویزای ۵ ساله معروف است.
ویزای استارتاپ کانادا
ویزای استارتاپ کانادا یک گزینه مناسب برای کسانی است که به دنبال یک روش امن برای دریافت اقامت کانادا هستند. این دسته از افراد میتوانند با دریافت ویزای استارتاپ کانادا تحت عنوان یک شغل مستقل، کسبوکار خود را رونق دهند و علاوه بر کار و زندگی در این کشور، مانند دیگران از مزایا و حقوق یک شهروند کانادایی بهرهمند شوند. امکان همراهی همسر و فرزندان از دیگر مزایای اخذ ویزای استارتاپ است، البته مشروط بر اینکه شخص سرمایه لازم برای زندگی در کانادا را به مدت یک سال داشته باشد.
ویزای کارآفرینی کانادا
کارآفرینان بااستعداد و افراد صاحب کسبوکارهای بزرگ نیز میتوانند با اخذ ویزای کارآفرینی کانادا، شغل خود را در یک محیط بهتر و با احتمال موفقیت بیشتر توسعه دهند. دریافت ویزای کارآفرینی علاوه بر موفقیت بیشتر در حوزه کسبوکار، بستر فرصتهای شغلی بهتر را نیز برای کارآفرینان فراهم میکند. افرادی که قصد دارند در مدتزمان بسیار کم، موفق به اخذ اقامت دائم در کانادا شوند، میتوانند نسبت به ویزای کارآفرینی اقدام کنند و با ورود به کشور کانادا و شروع کار خود درخواست اقامت دائم کنند. فراموش نکنید که مهمترین نکات اخذ ویزای کارآفرینی برخورداری از سرمایه کافی باهدف کارآفرینی است. اقتصاد پایدار، عدم نیاز به مدرک معتبر زبان، فرصتهای تجاری خوب، عدم نیاز به مدرک تحصیلی در کنار امکان همراهی همسر و فرزند ازجمله مهمترین مزایا و ویژگیهای مثبت این نوع از ویزا محسوب میشود.
ویزای کار پس از تحصیل در کانادا
خوشبختانه دولت کانادا با هدف جذب فارغالتحصیلان دانشگاههای معتبر خود، پس از اتمام دوره تحصیل به دانشجویان بینالمللی فرصتِ کاری و یک زندگی عالی در این کشور را میدهد. افرادی که پس از تحصیل قصد دارند در فضایی بهتر اقدام به پیادهسازی ایدههای خود کنند، میتوانند از طریق ویزای کار پس از تحصیل در کانادا اقدام کنند. امکان اقامت دائم، افزایش تجربههای کاری موفق و توسعه کسبوکار، زندگی در کشوری با امنیت بالا و امکان فرصتهای شغلی مناسب، از جمله مهمترین مزایای ویزای کار پس از تحصیل در کانادا محسوب میشود.
شرایط دریافت ویزای کانادا
شرایط ویزای کانادا میتواند وابسته به نوع ویزای درخواستی، متفاوت باشد. برای مثال افرادی که قصد دریافت ویزای تحصیلی دارند، باید مدارک تحصیلی و مدرک معتبر زبان داشته باشند. همچنین افرادی که قصد دارند ویزای کارآفرینی یا استارت آپ دریافت کنند، باید در کنار مدارک خود اعم از مدرک زبان، گواهی عدم سوءپیشینه و سندی را که اثباتکننده سرمایه حداقلی ۱۰۰۰۰ دلاری آنها است، به سفارت ارائه دهند. با توجه به اینکه نوع ویزا تعیینکننده مدارک لازم است، در ادامه همین بخش برای متقاضیان مهاجرت به کانادا شرایط دریافت ویزای کانادا را به اختصار ارائه میدهیم. در کنار مطالعه این موارد بهتر است پس از انتخاب مسیر خود متناسب با توانایی، سطح تحصیل و انتظارات خود، تحت نظر مشاوران حرفهای ویزموندو در حوزه مهاجرت کانادا، با دیگر شرایط دریافت ویزا آشنا شوید.
- اعتبار حداقل سهساله پاسپورت
- تقویت و بهبود سابقه سفر
- حتیالامکان دریافت ویزای شینگن
- تراکنش مالی بالا
- ارائه دعوتنامه معتبر
مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا
علاقهمندان به زندگی و پیشرفت در کشور کانادا باید در گام اول مدارک و اسنادی را برای دریافت ویزا به سفارت کانادا ارائه دهند. بهطورکلی متناسب با ویزای درخواستی مدارک و اسناد لازمه به چهار بخش شخصی، مالی، تحصیلی و شغلی تقسیم میشوند.
مدارک شخصی
مدارک شخصی یا هویتی شامل تمام متقاضیان اخذ ویزای کانادا میشود؛ به بیان سادهتر میتوان گفت که ارائه مدارک هویتی تنها منوط به ویزای مشخصی نیست، بلکه تمام علاقهمندان به دریافت ویزای کشور کانادا باید مدارک اعلام شده در ادامه این بخش را برای اخذ ویزا آماده کنند.
- ارائه پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
- یک قطعه عکس
- کارت ملی و شناسنامه
- تکمیل فرم و بیان یک بیوگرافی کامل
- در صورت تأهل، همراه داشتن سند ازدواج
- عدم سابقه کیفری
- اثبات سلامت خود از طریق معاینه پزشکی
- همراه داشتن اسناد هویتی و وضعیت مدنی
مدارک مالی
مدارک مالی مهمترین بخش مدارک ویزای کشور کانادا را تشکیل میدهند. همراه داشتن یک فرم یا رسید اثباتکننده این موضوع که شخص میتواند عهدهدار هزینه زندگی خود در کشور کانادا باشد، از اهمیت زیادی برخوردار است. در ادامه این بخش نیز مهمترین مدارک مالی لازم برای گرفتن ویزای کانادا را میخوانید.
- ارائه مدرک برای اثبات تمکن مالی
- بیمهنامه
- فیش حقوقی
- گردش مالی
- ارائه سند خانه، ملک، اتومبیل و…
مدارک شغلی
افرادی که قصد دارند از طریق استارت آپ ویزا یا خوداشتغالی و… به کانادا مهاجرت کنند، باید برای تقویت مدارک شغلی خود تلاش کنند. ارائه مدارک شغلی جامع و کامل علاوه بر سهولت مسیر مهاجرت، شرایط شروع کار را نیز آسانتر خواهد کرد. در ادامه شاخصترین مدارک شغلی لازم برای دریافت ویزا را بهطور مختصر و مفید بیان شده است.
- گواهی اشتغال به کار
این مدرک مختص کارمندان علاقهمند به دریافت ویزای کشور کانادا است.
- شماره نظاممهندسی، نظام پزشکی یا پروانه کاری
این مدرک مختص پزشکان، وکلا و مهندسانی است که در جهت مهاجرت به کانادا میخواهند، اقدام کنند.
- پروانه کسب
پروانه کسب مهمترین مدرک شغلی برای افراد فعال در حوزه مشاغل آزاد، کارخانهداران و غیره است.
- حکم بازنشستگی
این مدرک را افرادی باید ارائه دهند که پس از بازنشستگی قصد دارند در کشور کانادا زندگی کنند.
نکات مهمی که باید در خصوص ارائه مدارک شغلی بدانید این است که کلیه موارد فوق اعم از مدارک مالی، شغلی و غیره باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شده باشند، ضمن اینکه ارائه مدارک مالیاتی، از دیگر مواردی است که افراد فعال در حوزه مشاغل آزاد، پزشکان، وکلا، مهندسان و… باید آن را ترجمه کرده و همراه خود در زمان اقدام برای اخذ ویزا داشته باشند.
مدارک تحصیلی
معمولاً پرطرفدارترین و محبوبترین ویزا در بین متقاضیان مهاجرت به کانادا ویزای تحصیلی کانادا است. دانشجویان بینالمللی در هر سن و در هر مقطع تحصیلی میتوانند در صورت داشتن مدارک زیر برای ادامه تحصیل و اقامت در کانادا اقدام کنند.
- مدارک تحصیلی ترجمهشده به زبان انگلیسی یا فرانسوی
- ارائه مدرک زبان معتبر
- دعوتنامه یا نامه پشتیبانی
- ارائه یک رزومه قوی
- مدرک یا رسید اثباتکننده پرداخت هزینه ویزای تحصیلی
- ارائه ریزنمرات سه سال آخر تحصیل
هزینه های ویزای کانادا
قیمت ویزای کانادا نیز وابسته به نوع ویزای درخواستی متفاوت است و این هزینه هرسال ممکن است با اندکی افزایش همراه باشد. طبق آخرین اعلام دولت کانادا در سال 2024، تعرفه هزینه ویزای کانادا از ۱۵۰ دلار تا ۴۷۰ دلار برای هر نفر وابسته به نوع ویزای درخواستی او متفاوت است. بهعنوان مثال هزینه ویزای تحصیلی ۱۵۰ دلار و هزینه ویزای خوداشتغالی ۴۶۵ دلار است. البته این هزینه تنها برای دریافت هزینه ویزا است و هزینه مراحل دیگر نظیر پروسه انگشتنگاری، ثبتنام، گواهی سلامت و… کاملاً از این موضوع جداست. جدول زیر هزینه هر ویزای کشور کانادا را برای یک نفر بیان میکند.
ردیف | نام ویزا | هزینه |
۱ | ویزای تحصیلی | ۱۵۰ دلار |
۲ | ویزای کاری | ۱۵۵ دلار |
۳ | ویزای توریستی | ۱۰۰ دلار |
۴ | ویزای خوداشتغالی | ۴۶۵ دلار |
۵ | ویزای کارآفرینی | ۳۵۵ دلار |
۶ | ویزای استارتاپ | ۳۵۰ دلار |
۷ | ویزای مولتی | ۳۵۰ دلار |
مراحل اخذ ویزای کانادا
اگرچه بهتر است متقاضیان دریافت ویزای کشور کانادا با مشاوران کار بلد در این حوزه مشورت کنند، اما اجرای مراحل زیر میتواند متقاضیان را تا حدودی به اهدافشان نزدیک کند.
مرحله ۱: آمادهسازی مدارک
برای سهولت در روند اخذ ویزای کانادا پیشنهاد میشود قبل از هر اقدامی متناسب با ویزای خود اقدام به جمعآوری مدارک و اسناد لازم کنید. ارائه مدرک معتبر زبان، مدارک تحصیلی، گواهی و مدارک اشتغال، پروانه کسب، عدم سابقه کیفری و… تنها بخشی از مهمترین اسناد و مدارکی هستند که باید قبل از قرارگرفتن در مسیر دریافت ویزا آنها را جمعآوری کرد.
مرحله ۲: درخواست آنلاین از طریق اداره سایت مهاجرت کانادا
متقاضی پس از جمعآوری مدارک در صورت تبحر کافی، میتواند خودش اقدام به درخواست ویزای کانادا کند؛ اما افرادی که میخواهند این مراحل پر چالش را آسانتر طی کنند، بهتر است پس از جمعآوری مدارک با یک کارشناس یا مشاور مجرب در حوزه مهاجرت به کشور کانادا مشورت کنند. انجام درخواست آنلاین به کمک یک کارشناس حرفهای بهمراتب آسانتر و کم ریسک تر از درخواستی است که خود شخص بدون کمترین آشنایی با شرایط کشور کانادا باهدف مهاجرت میدهد.
مرحله ۳: ایجاد یک حساب کاربری
متقاضیان پس از درخواست آنلاین در سایت مهاجرتی کانادا صاحب یک پروفایل خواهند شد. متقاضی با ایجاد حساب کاربری و ارائه ایمیل، میتواند برای آپلود یا بارگذاری اسناد و مدارک خود آماده شود.
مرحله ۴: آپلود یا بارگذاری مدارک
متقاضیان اخذ ویزای کانادا فراموش نکنند که پیش از آپلود مدارک و اسناد باید فرم اطلاعات شخصی نظیر سن، نام و خانوادگی و آدرس ایمیل را تکمیل کرده و سپس تمامی مدارک خود را بارگذاری کنند.
مرحله ۵: پرداخت هزینه تعیینشده
متقاضی پس از بارگذاری اسناد و مدارک خود باید هزینه ویزا درخواستی خود را پرداخت کند. البته برای پرداخت این هزینه حتماً باید از کارتهای اعتباری مختص ویزا استفاده کند. همانطور که پیشتر گفته شد این هزینه وابسته به نوع ویزای درخواستی متقاضی متفاوت است. ضمن اینکه هزینه ویزا هرساله کمی افزایش قیمت خواهد داشت.
مرحله ۶: اسکن اثر انگشت و عکس
متقاضی ویزای کانادا باید برای انگشتنگاری بهصورت حضوری دریکی از دفاتر معرفی شده، اقدام کند و در آنجا هر ۱۰ انگشت او اسکن خواهد شد و علت انجام این فرآیند شناخت دقیق هویت شخص است. پس از پرداخت اپلیکیشن فی مخصوص انگشتنگاری و بیومتریک، نامه الکترونیکی برای او ارسال خواهد شد که از طریق آن میتواند برای انگشتنگاری اقدام کند. عکس و انگشتنگاری ازجمله مهمترین قسمت گرفتن ویزا از کشور کانادا محسوب میشود.
مدت زمان صدور ویزای کانادا
معمولاً مدتزمان صدور ویزا، بسته به نوع ویزای درخواستی متفاوت است. بهعنوانمثال زمان پردازش ویزای توریستی کانادا در سال 2024 حدوداً 161 روز است. درحالیکه ممکن است بازه پردازش و صدور ویزای اسپانسرشیپ ۶۰ روز باشد. از این رو میتوان بر طبق آخرین تحقیقات گفت که مدتزمان صدور ویزای کشور کانادا معمولاً بین ۱۰۰ روز الی ۶۴ ماه متغیر است. جدول زیر مدتزمان تقریبی صدور ویزا را وابسته به نوع ویزای درخواستی متقاضی بهطور تقریبی بیان میکند.
ردیف | نام ویزا | مدتزمان صدور ویزا |
۱ | ویزای تحصیلی کانادا | ۳ الی ۴ ماه |
۲ | ویزای کاری کانادا | ۷ ماه |
۳ | ویزای خوداشتغالی کانادا | ۲۳ ماه |
۴ | ویزای اسپانسرشیپ | ۱۴ الی ۱۵ ماه |
۵ | ویزای توریستی کانادا | ۵ الی 6 ماه |
۶ | سوپر ویزای کانادا | ۶۳ ماه |
۷ | ویزای مولتی کانادا | ۲۷ ماه |
۸ | ویزای استارآپ | ۳۳ ماه |
۹ | ویزای کارآفرینی | ۱۲ الی ۱۸ ماه |
۱۰ | ویزای کار پس از تحصیل | ۶ ماه |
لازم به ذکر است که مجدداً تکرار کنیم بازههای زمانی بیانشده کاملاً تقریبی هستند و این بازه وابسته به شرایط بررسی پرونده و نوع ویزا متفاوت است.
پیگیری جواب ویزای کانادا
پیگیری جواب ویزای کشور کانادا با پیگیری از طریق پورتال ویزا میسر است. با توجه به مدت زمان متغیر پردازش و صدور ویزای کانادا پیشنهاد ما به شما برای پیگیری جواب ویزا این است که در وهله اول صبور باشید، چراکه پروسه اخذ ویزا کمی زمانبر است. پس برای آشنایی هر چه بیشتر با روشهای پیگیری جواب ویزای کانادا این بخش را با دقت مطالعه کنید.
ارسال وب فرم
ارسال وب فرم آسانترین و قطعیترین روش پیگیری ویزای کشور کاناداست، اگر از بازه زمانی پردازش ویزا مدنظر متقاضی مدت زیادی گذشته است. او میتواند وضعیت خود را از طریق وب فرم بررسی کند. همچنین با ارسال وب فرم، افراد متقاضی ویزا میتوانند سؤالات خود را بپرسند یا اگر تغییراتی در شرایط شخص اعم از تغییر آدرس، تغییر شماره تلفن، افزایش نفرات و غیره رخ داده است، میتواند از طریق وب فرم اقدام کند. بهعنوان آخرین نکته در این بخش باید بگوییم پیام شخص باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی باشد و میزان آن بیشتر ۱۵۰۰ کاراکتر نباشد.
همچنین در صورت تغییر نشانی محل سکونت، حتماً آدرس جدید خود را به همراه (نام خیابان، شماره خیابان، شهر، استان، کد پستی و کشور) ارسال کنید و در صورت تغییر آدرس ایمیل، نشانی ایمیل قبلی ضمیمه نشانی ایمیل جدید شود. در اغلب مواقع اگر درخواست متقاضی منصفانه و منطقی باشد، پس از ۴ الی ۵ روز کاری پاسخ سؤالش را دریافت خواهد کرد.
پیگیری از طریق پورتال ویزا
متقاضیان ویزای کانادا برای بررسی وضعیت ویزای خود، میتوانند از طریق پورتال ویزا از سایت Canada.ca اقدام کنند. با ورود به این صفحه و کلیک بر قسمت خدمات مهاجرت شهروندی و ورود به پورتال خود میتوانند به کمک حسابی که در زمان درخواست ویزا ایجاد کردهاند، وضعیت صدور ویزای خود را بررسی کنند. همچنین در این روش میتوانند در صورت تغییر در شرایط و وضعیت خود نظیر تغییر آدرس، شرایط زندگی و غیره اسناد خود را ویرایش یا اصلاح کنند. پیگیری پورتال ویزا معمولاً برای افرادی که بهصورت آنلاین درخواست ویزای کانادا دادهاند آسانتر و بهتر است.
تماس با اداره مهاجرت کانادا
از دیگر راههای ارتباط با اداره مهاجرت کانادا، تماس با این مرکز اداری است. این روش مناسب افرادی است که به زبان فرانسوی یا انگلیسی کاملاً مسلط هستند و میخواهند کاملاً از وضعیت ویزای خود مطلع شوند. برای تماس با اداره مهاجرت کانادا، متقاضیان میتوانند از طریق تماس با شماره تلفنهای زیر از وضعیت و شرایط ویزای منتخب خود آگاه شوند.
ردیف | شماره تلفن |
۱ | ۲۲۷۸۰۰۹۶۴۰۴+ |
۲ | ۲۲۷۸۰۰۹۶۴۰۳+ |
۳ | ۲۲۷۸۰۰۹۶۴۰۲+ |
هنگامیکه اداره ویزا کانادا درخواست شخص را ارزیابی کرد، تصمیم میگیرد و یک فایل روادید به پاسپورت متقاضی الصاق میکند یا نامهای برای او صادر میکند که در آن توضیح میدهد، چرا نمیتواند به او ویزا اعطا کند. پس از ارسال نامه، پاسپورت شخص را به مرکز درخواست ویزای کانادا برمیگرداند و مرکز درخواست، علت این موضوع را از طریق تماس تلفنی، ایمیل، وب فرم و… به متقاضی اطلاع خواهد داد. هنگامیکه پاسپورت شخص متقاضی آماده استرداد باشد، سیستم ردیابی، صفحه درخواست آنلاین شخص را بهروز میکند و نشانی محل دریافت پاسپورت را در اختیار فرد قرار میدهد. شخص پس از دریافت این موضوع باید به یکی از مراکز درخواست ویزای کانادا مراجعه کند.
مدت اعتبار ویزای کانادا
مدت اعتبار انواع ویزای کشور کانادا متفاوت است. بهطور میانگین مدت اعتبار ویزا بین ۶ ماه تا ۱۰ سال متغیر است. بهعنوان مثال مدت اعتبار ویزای توریستی کانادا یک بار ورود ۶ ماه، مدتزمان اعتبار ویزای مولتی کانادا ۵ سال و سوپر ویزا ۱۰ سال است. در جدول زیر مدتزمان اعتبار هر نوع ویزای صادر شده از طرف اداره مهاجرت کانادا بهطور تقریبی بررسی شده است.
ردیف | نام ویزا | مدتزمان اعتبار ویزا |
۱ | ویزای تحصیلی کانادا | ۳ الی ۴ ماهه در صورت ارتقا و تحصیل مقطع تحصیلی این مدتزمان افزایش مییابد. بهعنوان مثال برای تحصیل در مقطع ارشد، ۲ سال و ۹۰ روز |
۲ | ویزای کاری کانادا | ۱ الی ۴ ساله |
۳ | ویزای خوداشتغالی کانادا | ۴ ساله |
۴ | ویزای اسپانسرشیپ | ۱۰ ساله |
۵ | ویزای توریستی کانادا | ۶ ماهه |
۶ | سوپر ویزای کانادا | ۱۰ ساله اما برای متقاضیان ایرانی ۵ ساله |
۷ | ویزای مولتی کانادا | ۱۰ ساله اما برای متقاضیان ایرانی ۵ ساله |
۸ | ویزای استارآپ | ۴ الی ۵ ساله |
۹ | ویزای کارآفرینی | ۳ ساله |
۱۰ | ویزای کار پس از تحصیل | ۳ ساله |
وقت سفارت کانادا
با توجه به اینکه دولت کانادا خدمات کنسولی خود را در کشور ایران متوقف کرده است، افراد علاقهمند به مهاجرت برای دریافت وقت سفارت کانادا، میتوانند بهصورت آنلاین اقدام کنند.
وقت سفارت آنلاین
متقاضیان برای دریافت وقت سفارت ابتدا باید فرم آنلاین و مدارک خود را در سایت اداره مهاجرت کانادا طبق مراحلی که در این همین صفحه مطالعه کردید، آپلود کنند. پس از اتمام این مراحل، شخص یک کد رهگیری دریافت خواهد کرد و سپس یک نامه از طرف سفارت برای شخص متقاضی سفر به کانادا یا وکیل او ارسال میشود. با دریافت نامه متقاضی ۳۰ روز فرصت دارد تا بهمنظور انجام فرآیند انگشتنگاری یا بیومتریک به یکی از دفاتر وک در خارج از کشور ایران مراجعه کند.
با مراجعه شخص به یکی از دفاتر وک خاورمیانه نظیر دفتر وک آنکارا، استانبول، ایروان، دوبی، ابوظبی و… و انجام انگشتنگاری، ویزای او ثبت خواهد شد. انگشتنگاری ازجمله مهمترین بخشهای دریافت ویزاست که بدون انجام آن امکان اخذ ویزای کشور کانادا میسر نیست. پس از انجام و اتمام فرآیند انگشتنگاری و به جریان افتادن پرونده ویزا اکنون میتوان منتظر خبرهای خوب بود.
ریجکت شدن ویزای کانادا
گرچه رد شدن، ریجکت شدن یا ریفیوز ویزا میتواند احساس ناخوشایندی را در افراد ایجاد کند؛ اما همواره پایان راه نیست. نقص پرونده، تمکن مالی نامناسب، عدم وابستگی به کشور مبدا تنها تعداد محدودی از عواملی است که میتواند در ریجکت شدن پرونده مؤثر باشد. پیشنهاد میشود متقاضیان ویزا کانادا جهت پیشگیری از فرآیند ریجکت شدن ویزای خود قبل از اقدام، با یک کارشناس یا مشاور حرفه ای ویزای کانادا مشورت کنند.
دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا
بهطورکلی علت ریجکت شدن ویزای کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت است. معمولاً آنچه باعث ریجکت شدن ویزای اغلب ایرانیان میشود، شامل موارد زیر است.
نداشتن برنامه سفر مناسب
بهطورکلی اگر افسر ویزا متقاعد نشود که هدف شخص از ورود به کانادا چیست و آیا بیان این اهداف واقعیت دارند یا خیر، ممکن است درخواست متقاضی را رد کند. پس بهتر است متقاضی افسر ویزا را کاملاً از انگیزه سفر، هدف سفر، چگونگی سفر و… آگاه کند تا افسر به این موضوع واقف شود که شخص درخواستکننده ویزا یک شهروند یا دانشجوی واقعی است که قصد دارد در کانادا فعالیت گردشگری یا دیدار اقوام و یا بعنوان مثال تحصیل یا کار مجاز کند.
شرایط مالی نامناسب
در اغلب مواقع درصورتیکه متقاضی پول کافی برای امرار معاش در کشور کانادا نداشته باشد، درخواستش رد میشود. علاقهمندان مهاجرت به کشور کانادا باید پول کافی یا یک پشتوانه مالی برای ساپورت هزینههای خود داشته باشند و این موضوع را با ارائه مدارک معتبر اثبات کنند.
نقص پرونده
دانشجویان و افرادی که تمایل دارند در کانادا به تحصیل و زندگی و کار بپردازند، باید مدارک لازم را داشته باشند. مدارک ناقص ازجمله مهمترین دلایل رد ویزا است. از آنجایی که احتمال رد شدن ویزا با دلیل نقص پرونده امری بسیار شایع است توصیه میکنیم حتماً قبل از هر اقدامی اسناد و مدارک توسط مشاور و کارشناسان حرفهای بازبینی شوند.
ضعیف بودن تمکن مالی شخص دعوتکننده
در برخی مواقع حقوق ماهانه شخص دعوتکننده بهگونهای است که نمیتواند از پس هزینههای شخص دعوت شده بربیاید. ازآنجاییکه شرایط بیمه، گردش حساب مالی، مدارک شخص دعوتکننده توسط افسر بازبینی خواهد شد، ضعف مالی شخص دعوتکننده میتواند دلیلی بر ریجکت شدن ویزای متقاضی باشد.
عدم پذیرش به دلایل پزشکی یا کیفری
متأسفانه درصورتیکه شخص بیماری خاصی داشته باشد، نمیتواند وارد خاک کانادا شود. ازاینرو باید در پی معاینات پزشکی سلامت روحی و جسمی فرد اثبات شود. همچنین افرادی که مرتکب جرم شدهاند، توسط افسر ویزا رد خواهند شد؛ البته آن هم شروط متفاوتی دارد.
سوءسابقه در سفرهای قبلی
در هنگام درخواست ویزا، افسر با دقت سفرهای بینالمللی گذشته شخص را بررسی خواهد کرد. زمان ورود و خروج فرد را در یک سفر بینالمللی بررسی خواهد کرد، درصورتیکه فرد بهصورت غیرقانونی در کشوری مانده باشد یا در آن کشور سابقه کیفری داشته باشد، برای درخواست ویزای کانادا رد خواهد شد.
نداشتن تسلط کافی به زبان انگلیسی
نمره ضعیف مدرک زبان یا نداشتن تسلط به زبان انگلیسی ازجمله موارد بسیار شایع در بین متقاضیان ویزای تحصیلی است.
شفافیت در مورد بازگشت به کشور مبدا
متقاضیان در هنگام بیان هدف خود از ورود به خاک کانادا، برنامه خود را برای برگشت اعلام کنند. آنها باید هدف و برنامه خود را پس از پایان اعتبار ویزای خود بهطور شفاف توضیح دهند. پاسخ ندادن درست و منطقی به این موضوع یکی دیگر از دلایل رد شدن درخواست ویزا محسوب میشود.
اعتراض به رد ویزای کانادا
پس از ریجکت شدن ویزا، متقاضی دو راه دارد، راه اول این است که میتواند بدون تغییر مدارک خود تقاضای بررسی مجدد مدارک دهد. راهحل دوم این است که از طریق دادگاه کانادا اقدام کند.
درخواست مجدد بازبینی پرونده
هنگامیکه ویزای کانادا شخص به هر دلیلی رد میشود؛ او حق دارد یادداشتهای افسر ویزا را بررسی کند یا علت این موضوع را جویا شود. یادداشتهای افسر که معمولاً بهعنوان یادداشتهای سیستم مدیریت پرونده جهانی (GCMS) شناخته میشوند، به شخص، بینش بیشتری در مورد دلیل تأیید نشدن درخواست او میدهد.
اگر متقاضی بتواند پس از بازبینی، اشتباهات و نقصهای پرونده خود را رفع کند، میتواند مجدد درخواست ویزای کانادا بدهد.
درخواست بررسی قضایی تصمیم
اگر متقاضی گمان میکند که رد درخواست او توسط افسر ویزا کانادا ناعادلانه و غیرمنطقی است، میتواند از طریق دادگاه فدرال درخواست تصمیمگیری مجدد دهد. فراموش نکنید که لازمه انجام این فرآیند، وجود یک وکیل مهاجرتی حرفهای است که کاملاً نسبت به این موضوعات آگاه باشد.
مشاوره جهت دریافت ویزای کانادا با موسسه ویزموندو
پروسه گرفتن ویزا کانادا میتواند فرآیندی نسبتاً دشوار و پر از ابهام باشد. گاه یک اشتباه کوچک علاوه بر ضرر مالی و ریکجت ویزا، میتواند سبب شود که زمان را از دست بدهید. ازاینرو بهتر است قبل از هر اقدامی یا گام برداشتن در تاریکی مطلق به یک موسسه معتبر مشاوره مهاجرت اعتماد کنید. ما در موسسه ویزموندو با بهره گیری از کارشناسان مجرب، فرایند اخذ ویزای کانادا و دریافت اقامت و مهاجرت به کانادا را برای متقاضیان آسان کردهایم.
باعث افتخار است که ما را انتخاب کردید! به زودی با شما تماس می گیریم.
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
سلام. من متاهل هستم و پرستارم. دو فرزند ۱۲ و ۱۴ ساله دارم و همسرم مهندس برق هست میخواستم بدونم برای ما امکان مهاجرت خانوادگی از طریق ویزا استارتاپ وجود دارد؟
وقت بخیر سرکار خانم مهدوی،
بلی، شما میتوانید از طریق استارتاپ اقدام کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید ۰۲۱۸۸۶۰۰۸۸۶
یا وقت مشاوره رایگان رزرو کنید https://vismondo.org/free-consultation/
سلام. من ویزای کاری کانادا میخوام بگیرم. میشه راهنمایی کنین که بعد از مدت موقت ویزای کاری میتونم برای اقامت دائم کانادا اقدام کنم یا نه؟
وقت بخیر سرکار خانم بیاتی،
با توجه به شرایط سنی، نوع جاب و اینکه LMIA دارد یا خیر، تحصیلات و سطح زبان، از زمان کامل شدن مدارک میتوانید اقدام کنید نیازی نیست صبر کنید تا ویزای موقت تمام شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید ۰۲۱۸۸۶۰۰۸۸۶
یا وقت مشاوره رایگان رزرو کنید https://vismondo.org/free-consultation/
ویزای تحصیلی رو میشه تبدیل به اقامت دائم و شهروندی کرد؟ نداشتن تمکن مالی میتونه باعث بشه ریجکت بشیم یا استثنا وجود داره؟
وقت بخیر جناب زنگنه،
داشتن تمکن مالی از ضروریات تمام پرونده های مهاجرتی است ، در صورت عدم ارائه، پرونده شما ریجکت میشود
اما اگر شما نامه بورسیه یا فول فاند داشته باشید میتوانید ارائه کنید.